IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
Plenicke! mnja tole bi tudi lahko malo bolj odprli temo od izkusenih mam kako pa kaj! Do zdaj so prehvalili Mullerjeve popluvali pa Pempersove plenicke. Tako, da vsako mnenje je zeeeeeelo dobrodoslo!
Mi imamo Muellerjeve oziroma, če jih imajo na policah še raje kupim Moltexove, so mi manj "plastične" in odišavljene pa kr neki kot Pamperske. Tko, de...nisem Pampers fan

. In, ja, so mal trše plenice kot Pamperske, a 100x boljše, cenejše in verjetno (še ne vem) lažje za odvadit se jih, ker zaradi te "trdote" bolj motijo, ko so polne.
Dobro opravita na pregledu, upam, da se "razkrije", de boš lohk šoping udarla

. a, berem, de je skrivačica

. Pa si en +/- nevtralen šoping privošči

, no, ne čist nevtralen, tak - 70%

. Položaj posteljice pa ne vpliva kej na velikost bauha - vobakrat jo imam spredi, pa se mi v 1. ni nič poznalo nikjer do 7. mesca, zdej sem pa že skor dva mesca že "vidna" srečka

. Bo v drugo hitreje velik

za velikost se pa ne sekiraj, zdej, v teh tednih, ni natančen UZ glede tega sploh, je tko bolj na začetku, zdej se pa že individualne razlike vidijo, nismo pač vsi po JUSu

.
Pa srečno tut vsem ostalim na pregledih!!!
Tamy, kostanj kar napenja, ja, sam se je men (vsaj na začetku sezone) res težko upret pretiranim količinam. Manjše niso tok zoprne. Upam, de hitro mine

.
Popkov krn: odpada zelo različno, nam šele po 14 dneh

. Če mu rata že v P, poj same čestitke

, nas pa ni nič motil (kar se plenic tiče), samo kopat ga kar dolgo ne moreš, pa sej tut to ni nekaj groznega

.
Mišyka, upam, de se pocajtaš hitro

. jaz sem imela sposojen ležalnik (in si ga bom spet sposodila) brez nekih funkcij, važno de je stabilen. Za zabavo daš kakšen lok (kao za na voziček ipd.) gor, pa je. Ko se pa začne dvigovat je pa itak hitr konc veselja, zato ga tut nismo kupili - za une par mescev. Lohk pade kakšni bolj stabilni ipd. obstajajo, čeprav na uč je tale "naš" zelo fajn kar se stabilnosti tiče pa tut prekucnil se ni nikoli, smao občutek je čudn poj

.
Maurica 
za šoping in

za križ.
Annai, dobrodošla!
Hel32, upam de pregled zdej res bo

Glede še

sva si pa podobni

. Najprej sem si rekla "dva" - edinci smo taki (za une, ki pazljivo berete: ja, midva z bratcem sva edinca

. Sva si uradno na pol, imava istega atija, in sva čez 10 let narazen, tko, de ja... midva sva edinca), ko sem bila v 1.

, sem/sva si rekla, no mogoče pa 3, zdej, ko sem v 2.

pa že o četrtem razmiljam (trije bodo zihr, no-če bo dano).
HoneybeeMaja

za parček

.
RibiBibi a tvoj spomin je tut tak ko ementalc?

Sej je zlo dober, ampak luknast
Biljana, se mi zdi de Maurica to neki obvlada, če ne pa kera druga , moj spomin ne nese tko deleč. Pa ne sekiraj se preveč, slubo bomo morali imeti itak skor do smrti, družinice se pa zdej dela . Kar pozitivno naprej, saj je samo denar , važno, da sta OK z . Jaz sem na zavodu od konca porodniške (dobro leto) in bom vesela tut unih 200€. na zobe se zarad denarja pač ne bom metala.
TretjeDete, ane? Glede 4 ur in plače

. Pa upam, da se Latoye hitr znebiš
Vipercat, ne skrbi, zihr je vse OK, samo mal te špara

. Pa umiri se (zvečer je dobra ideja), prej kaj sladkega vase dej (dobr izgovor imaš

) in počaki. Pa ne se sekirat, če ne bo kuj kej...pejt še mal sladkega pojest...pa poj drug večer ponovi (no, lohk tut prej)
Tamy, pridna s seznamom, štet pa ne grem, ker ne bom do večera fertik
Eko, zdej je pa kosilo-cajt, grem finiširat, mal pojest (popoldne sem za pico zmenjena, mljask), se mal poigrat pa tko...
Uživajte maksimalno

, naj tale vetrček skrbi odpihne, če že oblakov ne zna glih.