Da se še jaz malo pofočkam
V soboto smo bili v šopingu, in seveda veeeeeeeelikooooo zapravili
, sem pa zelo zadovoljna.
Malemu sem nakupila cel kup oblačil za hladnejše vreme, v Mb- C&A, H&M in Zari
, še ful dobro bundico sem kupila v mestu v C&A-ju tako ki ima še brezrokavnik zraven, in je fulll topla, pa še draga ni bila tako zelo-35€
Zase sem pa dobila zelo veliko stvari prav tako v C&A-ju, samo, imajo samo tam, v mestu za nosečnice.Sem si kupila kavbojke, mikico, bluzo, ene elegantne hlače, in jopico
, in komi čakam, da vse to oblečem
Ninchi9, saj, bo še veliko časa za nakupe oblačilc, ne skrbi, kaj pa jaz, če bomo dobili še enega fantka kupim sam en fensi kompletek za iz bolnice, in nič več, no pa novo flašo
Sem pa bila pri Lukasu zelo poraščena po trebuhu in bikinijo, in sem zdaj zopet, pa ne vem, aje to zaradi hormonov, ali ker nosim fantka
Sicer sem dobro, in mi ni več nič slabo, tako tudi imam več energije.
, skratka, kot pravi Ribi Bibi so me napadli "tadobri" hormoni in sem dobre volje.
Sem danes že nardila en kup dmače marmelade in soka, ter vložila nekaj kumaric, pa se nič ne počutim utrujeno.
Komaj čakam na pregled NS v četrtek, vsem, ki ste ga pa imele, pa čestitke, za dobre rezultate, res je smo same take februarke, in HB, da je tako, da nimamo enih groznih težav, tudi jaz želim, da tako ostane!
Lepo bodite, in božajte svoje trebuščke!