sm mela vceri prvi uradni pregled...z
je vse vredu. G mi je nardila tut UZ, tko k sm upala in sta veselo mahala in brcala, kok jih je blo fajn vidt. tut prvic k sm bla na UZ, k je rekla, da sta bol majhna, je zdej rekla da sta cist dovolj velika. PDP ostaja takrat, ko ga mam na seznamu. ceprov sva vceri po velikosti dobile en datum, racunalniski program je izracunov druzga, po zadnji menstruaciji je pa spet tretji in so vsi v roku 3 dni, tko da je G rekla da nebova nic spreminjale. sploh, ker sta dvojcka in je datum tako in tako okviren. mi bojo pa PDP povedal na nuhalni. ampak sej pravm, vse se vrti v roku treh dni. kar se pa tice moje doze zdravil za scitnico, me je G pomirila da nic ne vpliva, oziroma je vpliv zdravil na
zelo majhen, oziroma ga sploh ni. bol je problem, moje delovanje scitnice na
, ceprov je rekla, da je bols, da se je zdej pokazala sprememba, kokr pa proti koncu nosecnosti. tko da upamo se vedno na najboljse. G je tut rekla, da bom na nuhalni zvedla vse, ce bi slucajno blo kej narobe in ce je moja scitnica kej vplivala nanju. tko da sm zdej zaenkrat pomirjena.
vceri me je fant pelu k G in med potjo sem v trebuscu zacutna neki cudnega, res nemorm rect kaj. lahko
lahko pa je blo cist kej druzga, ker se mi zdi za otrocke prehmal...no nima veze. no in se primem, za trebuscka, pa fant prav, kaj pa je...pa mu povem o smesnem obcutku...pa prav...mogoce se pa lupckata...pa sva se celo pot smejala. ko sm mela pa UZ, sta pa lezala en na drugem...pridem v cakalnico...in recem fantu, da mozno, da je mev prov, ker sta lezala en na drugm, sm mu pokazala slikce in nama je slo se cev dan na smeh