Ojla so
!
Glede čisto drugih znakov bi tudi jaz mislila, da bo to pot punčka, ampak skoz' pa na fanta govorim o "trebušnem" otročku. Pa ime mi za punčko nobeno ne sede nekak, za fanta imam pa še od prej ene dva na zalogi pa se je vseeno še eno ime "pojavilo"
, tko da... Se bom tud jaz pustila presenetit, čeprav moj
grozno navija, da bi vprašala. Na NS se HB ni nič videlo. Mogoče bo do morfologije pozabil
.
Tudi jaz sem nekje zasledila, da se verjetnost splava po "opaženem" srčku grozno zmanjša, za kolk ne vem, se naj bi pa. Sem pa jaz v prvo zaradi krvavitev tud bila fest živčna, še potem ko sem ga čutila že brcat, in bi najraje vsak dan večkrat na UZ šla preverit, če je vse OK
. Z Angelsoundom se baje kar dobro sliši
, samo bolj sigurno šele malo kasneje se mi zdi. Jaz ga raje nisem kupovala, ker bi kuj paniko zagnala, če slučajno ne bi kaj slišala
. Je treba pozitivno gledat na vse, pa bo.
Glede toksoplazme pa tud ni panike, če si jo že prebolela. Če imaš prisotna le kronična protitelesa, si jo prebolela že enkrat davno in je sploh vse kul, če so pa še akutna prisotna pa z dodatnim odvzemom preverijo ali padajo ali ne, da določijo, kdaj je prišlo do okužbe - če je pred zanositvijo, poj je spet vse kul
. Tako da, če ti je G rekla, da je vse OK, poj lahko tud umazano zelenjavo ješ
.
Pa še nekaj: a se keri že popek hoče ven vržt? Pri prvem sem imela od enega 6 meseca "popkovo ravnino", ven ni skočil sploh
, se mi pa zdaj pri še ne 13-ih tednih trebuh že solidno vidi in popek kar nekaj ven sili
Saj ne, da bi me motilo, mi je pa nekam zgodaj, a ni?
Aja, pa odnos enih G je pa pod vsako ravnijo! Če že ne pokaže dobre volje za UZ pregled (sploh ker nimaš znakov pa to), bi lahko vsaj malo lepše stvari glede zavarovalnice povedal. Upam, da je imel "samo" slab dan, ker takega vsak mesec gledat je pa tut "veselje". Upam, da boš dobila kakšen samoplačniški termin prav na hitro.
Joj, sem pa čveka
, bom še za kasneje kaj pustla.
LP vsem, Nina