Cela blažena vam sporočam moje rezultate iz včerajšnje NS. Razmerje 1:7000 (pa še nekaj)-super. Veliki smo 7,2 cm. Moj je šel zraven in je še vedno pod vtisi. Pravi, da je mali/mala pravi vragec, kako se premetava. In res, niti malo ni bil/a pri miru. Ravno toliko, da je dr. Pelkičeva lahko izmerila ns. Je rekla, da je vse čisto ok. Srček bije 158 na minuto.
Vprašala sem za spol. Vedno sem si želela deklico, pa mi je namignila, da je fantek, ker mu nekaj "stoji" med nogami.
Ampak, ko sem zagledala mojo bibo na monitorju, mi je bilo čisto vseeno, katerega spola je. Sicer je rekla, da ni 100%, tako, da bomo verjetno več videli na morfologiji. Ful sem si oddalhnila in sem takooo srečna zdaj...
Aja, po nuhalni sva šla še k moji mami, naključje je želelo, da je ravno bila tam moja sestra in...Sva povedala, da bova dobila dojenčka. Tako da, domači zdaj vejo, zdaj pa se bo novica itak širila kot ogenj.
Naj še povem, da je dr. Pelkičeva res ful fajn. Prijazna (tudi ob sedmih zvečer, po celodnevnem delu), vse razloži in na sploh strokovna. Za pohvalit.