En lep večer vsem skupaj!
Super za dobro opravljene NS in izvid DHT! Jaz sem šla na NS bolj zato, da bi dete malo videla kaj pred koncem septembra, ko bo morfologija na vrsti, pa vseeno mal odleže, ko je vse OK
. Moja G je bila cel julij na dopustu in se mi je kar zdelo, da ni imela namena nobenega UZ delat, čeprav mi ga v prvo je. Res nima licence za NS, bi mi bilo pa čisto vseeno, samo da vidim malo dete.
Moj
ob prvi nosečnosti (no, že prej ko sva se kdaj pogovarjala o tem) ni bil ravno za to, da bi šel z mano rodit. Je bolj bogi kar se rdeče barve tiče pa tko
. Pa je vseeno šel, je z babico prav strokovno še posteljico pregledal, da je ja cela
. In je super, da je bil, smo imeli malo smole z babico, ni bila glih... no, bom lepo napisala... ni bila glih simpatična, pa tudi zraven je ni bilo kaj prida, tako da
pravi, da kar se njega tiče zdej lohk tud doma rodim
. Če gre drugi res celo hitreje kot prvi, mi zna še res ratat
.
Glede akcij se pa strinjam s tabo ninchi9, se da marsikaj zelo ugodno dobit, kvaliteta pa na žalost ni več pogojena z visoko ceno - vsaj pri cunjicah je tako, čeprav ravno z Leclercovimi nimam nobenih težav, pa so res poceni. Sva pa za fanta dobila en Kanzev kompletek v dar, drag ko
, sem ga videla v BC, pa je po prvem pranju začel "drukarčke" zgubljat, glih tako kot tisti bolj pocenski pajacki iz Spara. Pa v Kiku imajo poceni cunjice, zdaj, ko je fant večji, se sploh plača tam kupit, se ne sekiraš, ko se res zasvinja, in ne, ko jih čez en mesec ali še manj več gor ne spraviš, pa niti ni tako slaba kvaliteta. No, cunjice, ki sem jih jaz nosila kot dojenček in za mano še en kup otrok, so pa sicer mal "abšlesane", vse ostalo pa kot mora bit. Nič ni več, kot je bilo
. Pa dobra ideja za eno srečanje, sem za
.
Maurica super možeka imaš, moj bi samo eno ali dve stvari prinesel, pa še to rajš ne vem, kakšne
Je pa igralni center res zakon, ne bo pa edina igrača do prvega leta, verjemi, če tebe hormončki ne bodo nagnali v šoping, bodo pa drugi nadoknadili
. Jaz kompenziram še za svoje otroštvo, ko smo imeli nekaj lesinih kock pa enga medvedka in to je blo to. Sem zadnjič, ko sem šla v Ikeo po ene tepihke, kupila en tak lušten mobile za našega četrtega člana
. No, pa za tretjega po vrsti tut, a ne, en kompletek prstnih lutk
, je bil in je še (!!!) zelo vesel. Tako da... igrač se nabere malo morje, ne da bi vedel kdaj. Sem pa ponosna nase, da na tepihke nisem pozabila
.
A nespečnost pa nobene ne daje?
Jaz sem že po naturi bolj ponočnjaške sorte, tile hormončki me pa še bolj v to smer vržejo pa še običajno v bol poznih urah kaj do računalnika pridem in vas samo za nazaj lahko berem. Saj nimam nič proti, ampak občutka, da "čvekam" z vami, pa vseeno nekak še nisem dobila
.
Ja, pa hvala tisti, ki me je nazaj na seznamček dala, sem tut jaz vmes enkrat dol izginla.
LP, Nina
P.S. Pa mojima staršema sem včeraj povedala, mi zdaj ni treba več mojega lepega bauhija skrivat
. Sta bila pa celo presenečena,pa sem bila 100%, da že pošteno sumita.