Ja Strahova obvlada to prepričat. Sicer mi je obljubila, da me bo že v ponedeljek poklicala. Klica tudi danes v torek ni bilo.
Za nuhalno sem plačala 60€ (plačaš Strahovi) + 43,6€ DHT (plačilo na polikliniki). Se mi je kar zavrtelo. Mi pa ni bil všeč komentar, pač nisem vedela a mam dovol € al ne in sem rekla, ker mi je bilo narodno razlagati da nimam keša, češ če je obvezno pato. Pa je rekla, da bo napisala da odklanjam in da ne bome narediti popolni pregled. Sem rekla, ja nima denarja sabo, pa je rekla kar ke pejte pa dvignte denar. Pa jo pogledam pa rečem, kaj moram plačat kok pa pol to pride še pa reče 40€. Sem rekla pol češ da ne vem če mam če lahko v ponedeljek grem, ja če že ne gre drugače pa ponedeljek ampak res. Sorry sam jaz glih denarja ne pobiram po cest. Pregled je trajal 7 min, ker sem prav pogledala na gsm ker sem ga sklopila
, tudi rekla mi je da je njena praksa NS delati vaginalno. Tko, da me je kar šokiralo, ker sem mislim da cukico vprašala pa je rekla, da je preko bušija delala.
Tko, da tista ki bo šla delati DHT pejte v dravlje so ceneje, poliklinika je dražja!
Sej mi ni težko dati denar, če je opravičljivi razlog, sam tkole, ko zvem, da je čisto nepotrebno in mi tudi Pušenjak potrdil, se ti zdi pa malo tko no. Jaz sem ji zamerila. Mogoče sem občutljiva, sam to je skoraj polovica 4D pregleda. S tem, da sem dobila pri njej samo eno slikco :( da o grobosti negovorim. Ko sem povedala to moji genikologinji včeraj, ker sem imela rozast iscedek, je rekla, da moram sedaj zelo paziti, da se to ne dela. Jaz ne vem, je mela slab dan kakor koli, vendar to se ne sme. Jo zastopim, da ma vsak lahko tak dan in da pač ma svojo metode dela, sam tole pa ni ok, kar je bilo.
Sem pa izvedela, da vaginalni bolijo pri tistih, ki bolj tako nosimo otroka notri, če lahko tako rečem. Tako, da ninchi9 lahko, da nosiš bebico ne tko šolsko, kot bi morala. Glede tekočine se ne obremenjevati, je lahko sedaj zelo malo se pravi nima prostora, mi je kolegica razlagala, da je mela ta problem in je potem na morf. pokazalo vse ok. Pri meni, ko mi je kazala na monitorju se mi je tudi zdelo, da ma malo mal prostora. Pa imam isti občutek, da bo kaj ven padlo
, kaj te vaginalni ultrazk ne boli. Mene boli, ko hudič ..... Še sedaj se mi ni bolečina umirila od petka
Drugače pa vidim, da ste pridne in veliko spisale v tem času
maurica no vidiš si dobila slikce, fulmček in cd. Meni nič otega ni rekla, tudi, ko je rekel fant kaj pa posnetki da bi cd. Nedelamo. Jaz sem jo šilasto pogledala. Je pa samo pametnevala o DHT testu, pa kako bo napisala da odklanjam in da je pregled nepopolen. Jaz nevem... mogoče mela slab dan ker je bil petek. Koliko slikc ti je dala v tiskani obliki? Meni je dala samo eno tudi ta je na netu v albumu.
Myšika a dovolj piješ? Te špikajo?