IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9
Ko ste glih pri dojenju: jaz sicer nimam izkušenj, ker pričakujem 1. otroka... Sem pa mela danes take lepe sanje - da sem rodila takega lepega fantka, s črnimi laski in da sem ga dojila... Ko sem se zbudila, sem bila vsa blažena, da sem še kar nekaj časa ležala v postelji in sanjarila, da zraven mene aja mali pikec..
Kolk lepo

, zihr so preroške. Je res takoo lepo videti malo bitje ležati zraven, pa čeprav si bolj kot ne zombi na začetku. Še zdaj se velikrat spomnim, ko sem se ponoči enkrat zbudila z občutkom, da me opazujejo, pa me je "le" moj mali sine tako nežno gledal, čisto mirno, res blažen občutek. Še dobre pol leta, pa ne bo več samo v sanjah.
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9
No, meni prsi že lepo rastejo, glede na to, da še trebušček nič ni zrasel. Že v 2. mesecu nosečnosti sem morala po eno številko večje modrce, zdaj pa so mi ti že fejst na knap, tak da bo treba v shoping. Imam res take male breskvice drugače , zdaj pa imam že kar lepe melonce... hahaha Mi je moj rekel, da imam zdaj vsaj neke "joške"...
Še en mal tak nasvet, za poj, si ne morem pomagat

: slab mesec pred porodom sem si že kupila en modrček za dojenje, pač takega, da mi je bil takrat prav, da ne bom brez

. Pa une blazinice vpojne. No, te so zelo prav prišle, ko je mleko navrlo, modrček sem pa 1,2,3 "prerasla". So pa, vsaj kolikor sem jaz takrat gledala, najcenejši in zelo kvalitetni v Muellerju, me je cena v BabyCentrih ipd. čist na rit vrgla. Edino zelo velikih številk nimajo, jaz sem zase sicer dobila, pa imam (no, sem imela

) 80D, kolegice je bilo pa že prej ene toliko in ni v Muellerju nič dobila

.
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana
Dojenje me je pomirilo in mi dalo en tak zelo lep obutek, kaj pa vem, ne znam ravno dobro opisat.
Upam seveda, da bo tudi v drugo dojenje steklo.
Se podpišem pod tole - res krasen, krasen občutek, sploh potem, ko ni več non-stop gor, ker tisto pa je mal frustrirajoče, čeprav še vseeno lepo.
IZVIRNO SPOROČILO: lola_J
Drugače je pa tako fajn, ko lahko otroka dojiš. Ko je pač lačen mu ponudiš zizo in veselo vleče. To je po moje ene boljših "izumov" matere narave
Jp, si ne predstavljam vstajanja in pripravljanja mleka sredi noči. Po možnosti na 2 uri

. Je pa res, da lahko

naštimaš, de to počne.

Ja, sevede. No, so izjeme.
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap
Tudi jaz nisem več prenesla čakanja na naslednji pregled, kupila na bolhi AngelSound in včeraj uživala ob poslušanju bitju .
Pa še ena dobrodošlica vsem novim!
LP, Nina