Joj, men je tut roza ena taka bljak farba, si ne morem pomagat, sploh une ultra sekajoče roza ne morem... Sama sicer celo imam zase kašno tako "umazano" roza zadevo, mi je še kar nekam, me pa odbijajo oddelki v trgovinah, ko je res vse prav nagravžno kičasto roza tam pr punčkah. Kot da ni nobene druge barve
. Za fante se mi pa tut zdi, da imajo take mrtve, temne barve največ, če hočeš kaj bolj živahnega, zna bit kar problem. Je pa res, da je roza kao barva ljubezni ( baje take, vseobsegajoče
), temne cunje se pa "manj" umažejo - vsaj vidi se ne kuj
.
Cukica ( al si čukica
), men je že pri prvem samo L bok pasal, zaenkrat sicer lahko še celo vznak ležim, zbudim se pa obvezno na L boku, vsa zaležana
.
Jaz sem pri sinu imela posteljico spredaj, pa se mi zdi, da sem konkretno brco že okoli 18.,19. tedna čutila/videla
pa se ne spomnim, le en tak čuden občutek sem že kakšen dober teden,dva pred brco. Sem bila prepričana, de bo kasneje
. Zdaj mi pa ni nihče povedal, kje ima dete posteljico
.
Jaz pa zdej že kakšen teden na punčko govorim, ko se o malem bitju zgovarjam
. Se mi je čisto na začetku sanjalo, da je G ušlo na UZ, da je punčka, poj sem sanjala, da sem si v trebuh lahko gledala
in sem videla fantka, no zdej sem pa spet na punčki. Ma mi je čist vseeno, samo da je,
namreč. Bova na željo mojega na morfologiji sicer vprašala, samo se mi zdi, da bo bolj sramežljive sorte dete in ne bo pokazalo
.
Sva pa včeraj kar lepo prazničen dan si naredila, mi je bilo prav fajn
. Se nama obema zdi 16 let kar nekaj že, pa je minilo ko...
Poročila se bova pa pr sedemdesetih, da bova na stara leta s švoh penzijama (če sploh) popuste za mladoporočence koristila
. No, tko sva se "zmenla", bomo videli, nama ni kaj prida mar pravzaprav, važn, da se imamo fajn
.
Lep dan (in vikend) pa uživajte so