Jutro!
Ninchi9, bravo za fantka!
PilotGirl, ti pa se le javi kaj, da ne bomo vse v skrbeh zate
Meta21, to si pa tko lepo napisala, se strinjam ... Samsara04, pogovorta se, tko zares ... o tvojih in o njegovih občutkih. Verjamem, da se bo vse uredilo in bosta ok
Kako ste kaj? Vas kaj zebe? Brrr, jaz sem tak zmrzljiv tip in mi nič ne paše tole ... sicer sem tud težko prenašala tistih 35 stopinj
, ampak kar je preveč je pač preveč. Sezona štrikanih zoknov torej odprta
Včeraj sem bla spet na telovadbi - sem se reees komaj spravla, ampak prav paše, sam tja je mal težje it, lenoba jst
No in tam je ena fajn babica iz P Celje ... in še ena nosečka, ki ima dvojčke in je ravno konec 24t. Me je čist prestrašla, ker naj bi bila praksa, da dvojne nosečke sprejmejo v bolnico pri 30t, tudi če je vse ok in potem tam ostanejo do poroda. In je potem ta babica povedla, da je v 90% res tako ... ker smo rizične, ker je velikokrat pritisk višji, se začne odpiranje mat.vratu, kakšen rjav izcedek ... in je bolje, da smo tam, kot pa da doma "počivamo", ker pač doma nikoli ne počivamo tako kot bi mogle, v bolnici smo pa primorane. In da potem ob strogem počivanju in nadzoru, ponavadi punce res zdržijo še kakšne 4-5 tedne, kar pa je že čisto super za porod dvojčkov.
Grrrr
in potem naj še en mesec ležim tam v bolnici in umrem od dooolgega časa ... Joj, joj. In je potem una punca rekla, da ma doma še enga malega, 2-letnega fantka in kako naj bo ona tko dolg v bolnici ... in je rekla babica, da ginekologi pač presodijo, tko da je najboljš ... in da sta una dva v trebuščku sigurno bolj rizična, kot pa fantič doma.
Sej vem, da sta
zdaj na 1.mestu ... ampak vseeno ... 30t je pri meni že cca. 25. novembra
Še dobro, da sem zvedla zdaj, da se lahk do takrat pripravim in nakupim in zrihtam vse kar je ...
Jah, če ne bo druge, bomo pa ležali tam, saj ni druge ...
Lil_, upam, da te nisem sedaj še sama prestrašla ... sej bo vse ok, sam tolk, da se veš malo pripravit tudi na to varianto, če bo že tako. Drugače, bomo pa tudi vse dvojne nosečke čisto ok in tudi naše bebice, tako da kar s pozitivo nprej!
Sem se danes mogla še jaz mal "spraznit", tko da mi je zdej kr lažje ... ampak šok je pa bil.
Lp