cveke, ste se pa nacvekale
maurica hvala za idejo z visenjem na netu...midve se pa ze zdej sekirava zarad dolgcasa
nina33 sej mogoce bi blo res fajn kej prpravt, sam se kr cvikam. rajs vidm da bo z otrocki vse vredu, pa ceprov bo vse zrihtano po mosko. sicer pa mam obcutek, da bo moj
pr ksnih stvareh kompliceru se bols kokr pa jst. sm zanc vidla ene lusne hlacke st. 56 in sm jih misnla kupt...pa mi je reku, da iz njegovih otrok pa cunje ne bodo visele. pa bol k sm razlagala da to itak ful hitr prerastejo...mn je poslusov. je reku da morva najprej kupt cunce v kerih bova cmrla prnesla iz porodnisnice. in tiste cunce so st. 50 cist zadost, ker jih bosta oblekla samo takrat, pol pa se bojo spravl za spomin
nakonc se bo on na stevilke bol spoznov k jst. k mi te stevilke se niso jasnje in sploh nevem, kasne nej bi kupu. v eni reviji sm zasledila da se kupuje od 62 naprej, na forumu je pa na vecini seznamih stevilka 52.
dons sm sla na faksu vprasat za mirovanje al zamrznitev statusa...sej sploh nevem kako se rece in so rekl da sploh ni problema. en let ti status zamrznejo, pol pa lahko se studij podaljsam na racun otroka. v mojim primeru baje celo za dve leti, ker gre to na otroke. ok morm priznat, da se nism se fuuul podrobno zanimala, ker je una rekla da se vse da in da nej se nic ne sekiram. je rekla zdele probejte narest tiste izpite k ste jih se misnla, pol pa pridte sm in se bomo vse zmenil. tko da sm bla prijetno presenecena. je rekla da tut ce nebom mela ksnega pogoja me bojo probal spravt pogojno v cetrti letnik in mi pol tm status zamrznt, ce ne mi ga bojo pa lih tko zamrznl. res prijazna gospa. edin je rekla da bi blo fajn ce se oglasim in ce se probam drzat rokov. je rekla da tut ce ksn rok zamudim, ni nic groznega, sam da bi blo vseen fajn, da me obravnavajo takrat ko je treba in da natanko vejo da gre zame oz. moj primer. tko da status bom imela v vsakem primeru.
drugac sem misnla s tole zamrznitvijo se mal pocakat, sam glede na to da sm tko rizicna in da mam samo se 5 tednov casa..do lezanja...oktobra faxa zov ne bom vidla.
diane res da men delajo vedno UZ ampak so mi ga zdej ze parkrat prek trebuha. vaginalno ga nardijo res samo na zacetku, al pa kasnej, ce se kej slab vid.
ok se moj odgovor na nuhalno, ceprov mislm da sm to ze enkrat povedala...a me obsojate al pa ne...jst pa bi v primeru DS naredila splav. sem clovek ki splavov ne odobrava. ce si dovolj odgovoren za sex, pol bodi tudi za otroke. v primeru okvarjenga ploda, pa se mi zdi, da unicis zivlenje njemu in sebi. vcasih je blo da otroci z DS ne zivijo nevem kok dolgo, danes pa zivijo vedno dlje. in kako bi skrbela za takega otroka ko bi bila sama stara in bi komaj skrbela zase? kako bom takemu otroku razlozila, da mamice pa enkrat vec ne bo...kam ga bom dala pa pol? vsak ma svoje...jst ne obsojam vs in upam da ve tut ne mene...sam ce se probam sama postavt v tak primer, se mi porodi tisoc in eno vprasanje.