PilotGirl, sej ti je samo računalnik crknu al pa povezava šla, a ne
Oglasi se kaj
!
Suzy ne se žret, uživaj v dodatnem UZju, verjetno nima licence, pa si mal hrbet krije. Pa birokracija je tut zraven, moja mi je zase napotnico napisala
.
Tršica jaz hodim privat k eni v Duplje. Na koncesijo me sicer ne more vzet, ker je "polna", me je pa brez problema pocajtala, še brezplačno
Lahko ti telefonsko na ZS sporočim, pa jo pokličeš, če slučajno še nisi nič zrihtat mogla - upam, da si, no
Pa fajn ideja tale Gengigel, ga sicer nimam glih doma ga bom pa imela, če bom spet kakšne probleme imela (upam, de ne), ker tut mene +/- "samo" dlesen okol osmice heca.
IZVIRNO SPOROČILO: maurica
Hmm, debata o splavu je vedno pereča. Vsekakor nismo tukaj zato, da bi se obsojale, ampak da pač vsaka o določenih temah, o katerih se pogovarjamo, pove svoje mnenje. In to moramo vse spoštovati
Jaz osebno tudi ne bi šla delat splava. Ker jaz bitja v trebuhu nimam za zarodek, ampak otroka. In tako kot svojega otroka ne bi nikoli odklonila, če bi zbolel po rojstvu (tako kot večina), ga ne bi mogla odkloniti niti sedaj, ko še ni rojen. DS se tudi meni ne zdi nekaj najbolj tragičnega na svetu, mogoče zato, ker poznam družine, kjer je otrok z DS in vidim, da jim prav nič ne manjka in da čisto normalno živijo.
Jaz enako mislim. Drugače sem za splav, čeprav ne verjamem, da bi se sama lahko zanj odločila in upam, da mi ne bo nikoli treba vedet tega. Ampak prepričana sem, da je to (zelo) osebna odločitev vsake posebej in da nima nihče pravice sodit o tej odločitvi. V nobenem primeru sigurno ni lahka. Živiš pa s to odločitvijo celo življenje pa naj bo taka ali drugačna. Pa jaz tut poznam družine z otroci z DS, pa so eni hudo bogi eni pa pač ne in ne verjamem, da se to pri rezultatu AC vidi. Pa še tolk drugih zadev, ki se jih ne da predvideti, gre lahko narobe, tko, de... Upam, da ne rabim take (pre)izkušnje. Raje gledam (ko me le hormoni ne zmedejo) na pozitivo in upam na najboljše.
Položaji (sam ste res zgodne

): menjala sem jih sto na uro, z vsemi unimi kabli gor

, pa mi med popadki itak ni noben glih pasal

. Prav rodila sem v polsedečem položaju, ker v leže mi je blo res mim, čeprav bi babca (

) to najrajš in sploh ni hotela nič slišat o tem. Pa sva jo z

zignorirala in mi je pomagal sedet na pol. Poj se nas je pa le usmilila in mi naklon na postelji naštimala. Tko da se mi zdi, da je res ogromno od babce odvisno, tudi prerez presredka. Ene "rade" režejo, druge (ki jih je na srečo skoz več) pa res naredijo vse, da ne bi blo treba. Ker včasih je res nujno, verjamem. Včasih. Eh, bom vseen en "primer navedla"

: prjatlca, ki je pred dobrima dvema tednoma rodila (v KR) je imela super babci, sta baje res oklevali al bi al ne bi rezali, ker mogoče bo pa v naslednjem popadku šlo, poj se je pa že skor mal natrgala in sta hitro čisto malo prerezali (ni nič čutila reza in dobila le dva šiva) pa je mala princeska v trenutku "priletela" ven

, so jo komi ujel (no, tole na koncu so besede prjatlce, mislim, de je glih lovil niso

). Pa v KR P imajo baje že sami
dianatal gel in ga "kupiš" kolkor ga rabiš, če ga češ seveda. V uni pakungi za 100 in nekaj € so menda 3 doze ( ne me za besedo držat

), pa jih ponavad ne rabiš tolk. In, spet baje

, so cenovno zelo ugodni. Tolk o Gorencih

.
Pa še o dvojčkih eno ali dve

: kolegica, ki je dober mesec (tam nekje) preležala v B je imela priliko srečat ogromno dvojnih

, ki so imele čisto b.p. nosečnost in so rodile okoli PDPja, kakšne celo kaj čez. Tako da čimmanj črnih scenarijev, sploh če so

praktične narave

in se bodo znašli med cunjicami ipd. Je bil pa men na začetku grozn problem une cunce, ki so zelo na knap gor dajat, sem rajš mu mal prevelike oblekla

. In unih 56 nisemkaj prida rabila, pa je imel "samo" 51cm ob rojstvu.
Podatka o miški (zdej mam obdobje, ko na punco govorim

) nimam nobenga druzga kot 161 utripov na minuto

. Bomo merili konc septembra vse , komi čakam

.
Upam, da se je keri dal brat tale roman, mi je pasal mal se natipkat

.
Lepe sanje vsem so

, pa en kup

in eno farmo (tako, živalim zelo prijazno, a'la hotel)

! Za srečo.