Juxy uf super, da si prebrala kako naj bi se dvigovale kile pri Američanih. Saj vem, da pri nas to ne drži a vseeno neko tolažbo pa si moramo najti a ne. Mene je danes spet skoraj kap zadela, ko sem stopila na vago. Jao redim se kot kit. Ne vem kam bo to pripeljalo. Sem se tako ustrašila, ko sem videla, da mi je vaga pokazala skoraj 2+ v dveh tednih, da bom morala kako dijetico usekat. No seveda ne na škodo dojenčka, pa če bom mela na koncu 30+, le da bo dete zdravo. Uf se že bojim kaj bo pokazala vaga 22.9. na pregledu

Po moje jih bom slišala od sestre. Malo sem pa tudi v strahu za zdravje, saj če ti teže prehitro narašča lahko tudi pomeni, da se kako obolenje pripravlja. No tega me je pa strah ko sam
Teyla ja res je bolje da se navadiš spati na levem boku. Sicer ene nimajo težav in spijo do konca na hrbtu a melo previdnosti je pa le potrebno zaradi te žile v trebuhu. Skozi to žilo se vrača kri v telo iz nog in če se pretisne ti rata slabo ali celo skupaj padeš. No ni pa razloga za paniko, saj se prej zbudiš in se lepo obrneš na bok in je. Se je pa bolje prej navaditi spati na boku, ker na koncu bo to še težje.
Glede vitaminov pa vsak dohtar malo drugače pravi. Meni je pa moj rekel, da naj obvezno jamljam Elevit skozi vso nosečnost

No potem pa naj človek ve kaj je prav. Jaz jih bom za vsak slučaj kar jemala pa naj bo kar hoče. Ne bom pa pretiravala s kakimi pretirano dragimi zadevami, ker kot vemo večja cena ne pomeni tudi nujno boljše kvalitete. Bom raje soldke prišparala za našega pikeca.