Bom pa jaz mal naklofala (spet), zgleda že vse spite
Srečke.
IZVIRNO SPOROČILO: cukica
Nina33 vidim,da te boli ista stvar kot mene jaz sem 3 dni ležala v postelji,ker me je tok bolelo,da sem v nedeljo prejokala celo noč,pa nisem mojmu pustila,da me pelje k dr.Me je pa zmasiral.Ležala sem na desnem boku,on pa me je zad masiral po hrbtu,trtico in ritnici,pa moram povedat,da je bolje.Pa leži na desnem boku,če lahko in,daj si nekaj zad za hrbet kot opora,....
Strije jaz jih imam tud že od 15 leta pa sem mela sam 40 kg,imam premalo elastično kožo in full suho,mi moj včasih reče Zebra,...neki časa sem se sekirala zdaj pa ko vidim,da mojga nič ne moti se tud jaz ne sekiram kaj dost,..So del mene.
Cukica fajn, da je bolje

. Sej mene moj tut masira, pravzaprav me oba

, še mali možek pride z unimi koleščki pa me tako lepo po križu, tut po riti

, pa po vratu....ni da ni

Sam drugje res paše in tut kar zaleže, vsaj za neki cajta, klele pa neče

. Pa ne zastopim, zakaj že zdej, se ne mislim rodit še skor pol leta, kaj se ma zdej za premikat

. Me prvo rundo tud v tednih pred in po porodu ni tko bolel, pa takrat bi ji še oprostila. Ma, sej bo, se tolažim (druzga mi itak ne ostane), da bom pa to pot rodila (še) lažje

.
Strije so pa pomoje +/- prirojena zadeva, jaz jih sicer mam eno mal po stegnih, a ne od nosečnosti, jih mam že dolgo, ne vem od kdaj. In se nisem nič mazala, pa tut zdej se ne. Sekirala se pa tut nam, sem si čist všeč (no, ne glih zmeri, večinoma

). Pa moj tut ni tak, de bi se v take podrobnosti spušal

. Tko al tko pa EMŠO nobenmu ne prizanese

.
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana
Jaz sem si danes kupila kompresijske hlačne nogavice za nosečnice, den 140. Dala za njih skoraj 29 evrov.
Zdaj pa upam, da ne bom zgorela v njih. Mi je namreč vedno vroče.
Naša miška je šla po dveh mesecih danes zopet v vrtec. Je bila celo poletje doma z mano, ker sem jaz itak na bolniški. Ima novo varuško, katera je bila pred davnimi časi tudi moja varuška.
Sej bo vsak cajt čist prava zima, ne boš nič zgorela

. Cena je pa res

, ampak a ni vse za

nekam navito

Pa res dobr, tole z varuško

.