No, pa sem skoz
.
Cukica nč ne nakladaš, jaz sem bila po treh mesecih "delanja na dojenčku" vsa happy, po petih letih bi se mi pomoje strgalo od veselja
.
Registrirana, res je večinoma voda, ja. Unih ostalih kilc se je pa mal težje znebit, sem mislila, da bo dojenje vse dol pobralo, pa bi mogla verjetno še kej migat zraven, da bi še preostali 2 dol dala
. ampak sta mi čist všeč, ti dve kilci (bili, zdej jih je že več, pa so mi tut všeč) - so glih nad kostmi na bokih, je laži za otroka okol nost, ima mal amortizerjev
.
Lil_ a si z materinsko blazino že probala? Jaz jo imam (sem jo imela, no) za dojenje, pa tut tkole prav pride. Probat ni greh, pravjo
. Pazi samo, da ne kupiš take, ki ima trdo "podkvasto" obliko - saj za dojit je super, za spat pa ni glih.
Teyla pridna, ti kar beri in pridno piši
. Pa super glede službe, da bi se le tako izšlo
! Jaz si ne bi nikol mislila, da bom kej tacga pogrešala. No, včasih jo pogrešam,službo, ne zmeri, da se razumemo
. Denarnica jo bolj pogosto pogreša.
Juxy, kolk pa je imela obseg? Naš ga je imel 38 cm, bi bil kakšen centi sicer manj, če ne bi imel hematoma tacga. Je pa še zdej "big giant head", je imel pri 20 mescih 53 cm
. In po UZju bo tole drugo dete tut s te pravljice
.
Maurica, a una "strokovna" masaža je pomagala? Sicer nisem kakšen navdušenec nad tem, da bi se me kar en dotikal (pa če je 100x maser/maserka), samo, če ne bo nič druzga pomagal... V sili hudič muhe žre, ne? Bom probala še z eno žavbico z mentolom in evkaliptusom, upam, da bo zalegla pa da jo lahko uporabim
A kera ve za kašne zadržke?
D3lfink4 tut jaz nisem nč slabga misnla, sam zmotl me je, sem se ustrašla, de mam že vse pobrkljano po glavi
. Pa nč se žret zarad kilc, zihr je vse OK!
Tamy super za
.
PilorGirl
Tršica, zob/dlesen je dobro? Pa kako de ni mati nč vekala
, ne verjamem
Registrirana, hvala za kufe
. Sem ga bol pozno "spila" al je pasal.
Uživajte v tem lepem dnevu!
LP, Nina