IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6
naša mala pa se noče obračat... jo dam v igralni center na trebuh, ko začne prostestiram,jo moram js obrnit na hrbet
zgleda da je blo tisti enbot k se je obrnila enkratno dejanje... eh, bo že, čeprav berem da so vaši
fuil bolj pridni...
Eh, naša je tako lena, da ne moreš verjet. Ni ga čez komot.

Če ji ne visi kaj zanimivega nad glavo, pa če nima igrač na dosegu roke, se začne pritoževat. Ne da bi se malo potrudila in poskušala do česa "pridet", ona se začne dret, da ji kdo da kaj v roke. Potem dobi pa nasmeh do ušes in začne vriskat.
Ko je pa na trebuhu, se pa ful steguje za igračami, ko ji pa ne paše več, začne pa rit v luft tiščat in glavo v tla.
Js jo kar poskušam malo "motivirat", tako da ji nastavljam igračke na stran, pa pomagam ji na bok ipd., ampak še ni skapirala, kaj točno bi js rada.
Js pojma nimam, kakšni so kaj
mejniki v razvoju. Prvi je bil menda ful hiter (pri 3m trdno držal glavo, pri 4m se začel obračat na trebuh, obratno se ni skorajda nikoli, pri 4,5m je imel že noge v ustih, pri 5,5m je samostojno sedel, pri 7m je začel plazit in stat ob opori, pri dobrih 11m je shodil), nočem ju pa preveč primerjat, ker sta si itak ful različna med seboj. Sicer se ne sekiram kaj preveč, pač nekak imam v glavi skoz misel, da bo vse osvojila ob svojem času, 2.11. imava pa tako razvojno in bom tam kaj več izvedela...
voziček... Ni več v košari, športni del imam pa zaenkrat še kar čist poležan, ker je zaenkrat še ne moti. Ene 2x sem ji dala naklon malo višje, pa jo je čez nekaj minut že začelo zmanjkovat in sem ga kar nazaj spustila.
IZVIRNO SPOROČILO: čeb Maja
Bonni: imamo isto težavo pri nas - ga ponoči zbujava. Ko prideva pa pojstla zaškriple pa smrči moj pa... kako je Vita kaj prenesla it v svojo sobo? Ma mene skrbi kako se bova pol ponoč dojila pa da ga prenašam gor pa dol? zdej se zbuja še zaenkrat 2x/noč pa se še nisva odločila za seljenje.
Vita je selitev zaenkat čist fajn prenesla, bomo videli, kako bo to noč. Js sem si dala v sobo kar lepo en stol za dojenje, drugače pa jo pri budnici nekje od 5h naprej tako vzamem v najino posteljo, jo leže podojim in še malo zaspiva.
sonček in poletje, gajka... Upam, da se se stanje kmalu znormalizira in boste spet ok.
vozičkanje in vreme... Midve sva šli danes samo s slingom malo ven. Sicer ni deževalo, je pa skoz kazalo, da bo...

Jutri bo pa menda malo bolje.
GH... Včeraj je zvečer tako delala, da sem se odločila, da bom ponovno poskusila čez kak teden. Mi je skoz žlico iz rok zbijala, pa se nekaj afnala, da je bilo vse skupaj kar nekaj. Bom pa še malo počakala...
Čestitke vsem za uspešno prestana cepljenja, lepe mere in razvojne dosežke! lp
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 18.10.2010 20:43:53 >