TetaM, si pa pridna, da nadomeščaš sodelavko.
meni prav paše da mi ni treba hoditi v službo. dvakrat sem sicer morala priti, ker nekaj niso znali, pa sem pa ke me pokličejo in vprašajo kako se naredi, drugače imam pa kar mir.
Jona, kaj te fantek brca pod rebri ali te samo boli? mene zadnje par dni tudi bolijo rebra, tik pod prsmi.
o, pridna, imaš že vse pripravljeno
po moje zaenkrat ne rabiš kupovat, lahko še vseeno pozneje dokupiš, če boš videla, da jih potrebuješ.
mateja33, lepo da si se nam javila po dolgem času in da vse poteka tako kot je treba. javi se nam še kaj.
špica, upam, da si se v P uspela zmenit za preglede.
Mojškra, jaz nič ne spim
sem se danes zbudila že ob šestih zjutraj, potem sem pa ležala do osmih.
sem bila pa tudi danes pridna. sva včeraj postavila dnevno sobo, sem mogla danes prebrisat prah in spraviti v predale fascikle itd..
potem sva pa s tastom praznila eno sobo. jutri bova pa nadaljevala, me je začel boleti križ in noge, tako da sem šla raje počivat.
sem pa danes sanjala, da sem šla v Rim, ampak rodila pa še nisem
glede bakterij. jaz jih sicer v nosečnosti nisem imela, sem imela pa prej dostikrat težave.
spij čimveč tekočine, najbolje da si greš kupit brusnični čaj, verjetno ti ga bo priporočila tudi tvoja G.
jaz sem se potem tudi parkrat morala zdraviti z antibiotiki, ne vem pa kako je s tem v nosečnosti.