ciaoo !!!
dobrodošle nove!!
punce veliko sreče za nuhalne in preglede ..
Eva vse naj naj!! Pa lepo praznuj...
, mi imamo tudi en kup devic v družini, ("veseli december" dela svoje! hehe) . Čez 2 tedna ima tudi moj sinček rojstni dan,pa ne vem če bi sploh praznovali oz kako bi to speljali...on bi imel ene 10 prijateljev, kar mi ne predstavlja problema. Finta je, da pol pride še 20 staršev zraven, ki bi kar ostali, jih pa nimam kam dat ker imamo tako majhno dnevno sobo...
Kako vi to organizirate???? Help..
Beli tok je tudi meni delal precej težav, pa sem prebrala, da si lahko pomagaš z malo jabolčnega kisa v vodi, s tem spiraš.. sem probala in deluje.. tudi vnetja od takrat nimam več.. ne vem ali slučajno ali res pomaga, ma .. super, samo da je rešen problem! Pa itak spodnje perilo - uporabljam samo belo, bombažno, čim manj sladkega in OH, no stress ;) ... meni je vsakič predpisala canesten 3 svečke in mazilo, ko sem dobila vnetja, sem pa prebrala v navodilih, da ga v nosečnosti odsvetujejo..
in to ugotovim v 3.nosečnosti .. mah. Hoj znat..
Sem sinoči dobila svoj angelsounds in je super!! Prvič sem ga uporabila, čeprav sem dostikrat slišala o tej napravici... ta mali je čisto navdušen... kar skozi bi poslušal srčka, pa sem mu razložila, da ne smeva preveč motit dojenčka, ker raste in mora imet mir ..
To sem jaz - je super knjigica.. en kup stvari je treba vpisati že prej, slikat, .. skratka, prezadovoljna sem bila z njo, tako da jo bom tudi tokrat kupila.
thunder - vse bo ok,
!!!
Že ki sem se toliko hvalila kako se nič ne redim in se trebuh ne pozna... sem pridno nabrala 2 kg v tem mescu in zdaj je trebuh že bolj opazen.. zanimivo kako nihče ne upa vprašat
samo strmijo v trebuh - sem ga skrila s črno jopico, tako da ga je videt samo s strani .. itak ne bom mogla dolgo skrivat...
A je katera dobila majčko iz Mercatorja???? Jaz sem naročila kar nekaj časa nazaj, pa še nič!!!
Glede mazanja po trebuhu - jaz uporabljam Arganovo olje, mi je ful dobro, pa ni toliko mastno kot ostala olja, tudi madežev mi ne pusti na perilu. Mažem ga vsepovsod, stegna,trebuh,rit,prsi... sem pa precej nagnjena k strijam in se jim ne bom mogla izogniti, žal. Si pa lahko vsaj malo pomagam ane?? Nanesem ga na še vlažno kožo po tuširanju zjutraj ali zvečer, odvisno kdaj grem pod tuš, poleti tudi večkrat na dan... 2 nosečnosti sta mi pustili precej strij po notranji strani stegen - tam sem se tudi najbolj zredila.. na trebuhu pa skoraj nič.. Je pa res da lih ne diši preveč
No bodte fajn, lep začetek tedna vam želim!