IZVIRNO SPOROČILO: emilija2008
Mene pa zanima pri nextu, kaj je to za ena 8 mestna koda,ki jo moraš vpisati na koncu - kot sporočilo trgovcu ali nekaj takega?!
Nimam pojma. Se moram še kje registrirati? Izbrala sem nekaj lepih stvari za hčerko,zdaj pa ne znam plačati.
ZA Tiste,ki imate NS, pa držim pesti,da bodo sami lepi izvidi!
a mogoče misliš na eno oknce, kjer piše
promotion code - tisto enostavno izpustiš
potem pa je v nadaljevanje še ena možnost, in sicer da vpišeš
kodo bona, če ga imaš - drugače pa tudi to enostavno izpustiš.
Pa predno napolniš košarico, je obvezno, da izbereš slovensko zastavico na prvi strani, če ne bo pisalo, da ne morejo dostaviti na izbran naslov (no, pri meni je bilo tako).
uh, upam, da sem ti kaj pomagala in da bo nakup uspel
Se strinjam, da je hlače težko kupit, posebej prek spleta. Js kupujem obleke prek spleta edino pri next, ker poznam znamko in sem kupila par hlač "v živo" in sem naštudirala te velikosti.
segadin ha,ha ....
eva07, mislim, da si ti o segadinu pisala, no, jaz sem preverjala situacijo v hladilniku in ko sem zagledala kislo zelje, se mi je skor utrgalo. V hipu sem ga pojedla pol lončka, medtem pa premišljevala, kaj vse bi lahko naredila iz kislega zelja in tako smo jedli tudi mi segadin.
Joj, danes me je tako zvilo. Dopoldne, ko sem sedela za računalnikom, sem kar naenkrat začutila močne krče v predelu jajčnikov ... me je kr skup potegnilo. Groza.
sanja kje si punca? ste dobili mesto v vrtcu?
Lep preostanek večera vam želim in prijetne sanje,
pa pa
ps Do nuhalne še 7 dni ... jupi