IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa
Hejjjj kako ste?
zaspano

. Že ves dan. Sem šla po kosilu spat za 2uri, zdaj pa spet komaj čakam na srečanje s posteljo. Sem si pa ravno pritisk zmerila.
105/70.

Ni čudno, da sem ko en zombi.
kako ste pa ostale punce? Upam, da kaj boljše.
sanja
se je stanje že umirilo?
klemy82 je marmelada uspela? Jaz je tudi še nisem nikoli delala. mam potuho babice in mami
folna kislina meni je g svetovala jemanje do 12. tedena, ko naj bi imela ključni in največji vpliv na pravilen razvoj, potem pa po potrebi. 1. nosečnost sem jo jemala ves čas. Jemljem pa takšno, kjer so dodani še drugi vitamini ter železo, saj sem imela nizek Hb. Namen jo imam jesti tudi zdaj do konca.
tanjusi a pri vas je (bilo) lepo vreme? Tukaj pa je že ves dan kislica - oblačno, deževno, ...
inia super za počutje. In naj tudi slabosti čim prej minejo.
musty
za trebušček.
vozički joj, kolk jih je. Sicer sem zelo zadovoljna z Mutsyem in bo v uporabi tudi pri naslednjem

, sam pa tut jaz gledam, kaj vse se da še dobit. Se pa ravno odločava za nakup Quinny zapp, ker gremo na potovanje, pa je mutsy prevelik. Ta mi je pa všeč, ker se res fino zloži. Pravi shopping voziček. Bi rabljenga kupila, upam, da kaj najdem. No, bova do konca vikenda preštudirala kako in kaj.
Lep večer in prijetno nočko