ciaooo!!
se oglasim na hitro, jutri je dan D...al kako že
ko imam biopsijo horion.resic... potrebujem vse možne prekrižane prste, tudi tiste na nogah, pikepoke, indijanske plese, 4-peresne deteljice in sploh vse kar vam pade na pamet za srečo... dopoldan imam ta poseg in potem nekaj ur počivam pri njih, pol pa domov... strogo počivat 2-3 dni... če bo vse ok me v četrtek čaka pregled pri moji G.. na izvide ne vem koliko bo treba čakat, ma upam, da mi čimprej sporočijo, ker me bo tisto čakanje ubijalo, že vem... Sem pa že 2 dni bolj slabe volje in taka nervozna, bog ne daj da me kdo kaj vpraša, tako oštro odgovorim, da me vsi samo debelo gledajo...
ma ne da se mi razlagat vsakemu posebej kaj čutim in kaj se v moji buči dogaja...podzavest pa tudi dela svoje, še ponoči sanjam, da sem rodila bolnega otroka..in take...
joooj, samo da bo vse ok..
Voziček bomo kar uporabili od starejšega bratca, ki je kot nov, z lupinico in tisto ladjico vred, edino senčnika nima dobrega, pa sem videla, da se ga da dokupit za ene 15€ se mi zdi... je imela letos kolegica takega ful praktičnega črnega... bom se pozanimala kje je dobila pa prilepim slikico..
Musty
za bušija... super zgledaš.. jaz imam trenutno na sebi nosečniške 3/4 hlače iz HM so bile v akciji za 10€ če se ne motim in sem jih kupila takoj, čeprav sem takrat šele izvedela, da sem noseča... mi pridejo zelo prav in so kar komot.. imam pa še ene dolge tanke, prav tako nosečniške od prejšnjih nosečnosti in si bom zaenkrat pomagala s temi, dokler ne vidim kako se bo izteklo to z biopsijo in rezultati...
Ja pogledi vseh znancev letijo na moj trebušček, ma so vsi tiho zaenkrat... sej ne skrivam, samo nihče nič ne vpraša
...
Tudi meni malo pojenja napetost v prsih - hvala bogu, ker če bi šlo tako naprej ... se nisem več mogla niti obrnit ponoči, da me ni zbudilo... grem pa res prepogosto lulat ponoči, me tako jezi... bom poskusila malo čaja za mehur..lahko tudi, da sem se eno malo prehladila...
Torej, lepo klepetajte naprej ... držte pesti jutri ob 7:45 (tiste ki ne boste ninkale) in upam, da se kmalu oglasim z dobrimi novicami!!!
Ciaoooo