uh ok.... saj ne vem kaj vse sem do zdaj prebrala - veliko nas je pa še vse smo čvekice
, po moje, da bomo rekorderke po straneh
.
kg... no, očitno sem jaz malo zašla in sem se znašla med samimi suhimi nosečkami
. Tudi jaz sem bila nekoč med suhimi... no potem sem se resno zaljubila in se malo polenila - evo kilce
, pa otroček - evo kilce. No, glede izgubljanje teže po porodu - meni ni uspelo nič dol spravit... ok, tistih 8 kg takoj po porodu, pa pol zeeeeelo počasi še 3 kg, ampak 4 so pa ostali
. Pa da ne bo pomote - stalno v gibanju, naše dete se je redno zbujalo in zahtevalo dojenje na 2 uri, tudi ponoči!! Ponoči celo do 14 mesecev prebujanje na 1,5 ure
. Mali je pravi živček, nikoli pri miru, tako da sem z ali za njim zmeraj skakala... No, res pa je, da sem malo več jedla in nič kaj športala, tak samo zase. Evo, pa so kilce ostale - in me tudi motijo. Tako, da mi ni bilo nič žal začetka te nosečnosti z -4 kg
. Samo kaj, ko pa mi zdaj ni več slabo.....
.
musty čestitke za stanovanje
! Kopalnica zame mora biti svetla in prijazna, taka za lep začetek dneva - morda nežno rumena ali nežno zelena. Zmeraj, ko berem tvoje poste, se sprašujem kako kaj prenašaš tako velike spremembe od življenja tu pri nas? Meni se zdi, da tam pri vas živite čisto drugače; pri nas brez avta? Aha, skoraj nemogoče - javni prevoz je katastrofa. Porodniška 3 mesece - joj res nam je lepo v Slo, a smo že menda pravi dinozavri glede tega. Starši tako daleč stran - pri nas se videvamo skoraj dnevno, je prav lušno, ko imaš varstvo babic
. Verjamem pa, da so seveda tudi prednosti. Skratka - zelo pogumna si, da si se odločila za tak korak
. Pa če ni skrivnost, a lahko zaupaš kaj delaš in kako je neki pri vas rešen status zapolsenih, a imate tud za določen in nedoločen čas?
angelsound ga imam še od prve
, kupila v BC - ne me spomnit koliko sem dala
.
nakup preko ebuya se definitvno splača - pri nas so čisto zmešani s cenami. Pa tudi v Avstriji lahko dobiti veliko enakih izdelkov ceneje kot v Slo.
inia čestitke za NS
. Lepa slikica
.
tinki31 in stellaria dobrodošli!
sanja lep trebušček
.
nelikaa
za hiško - to je pa velik korak. Zdaj pa veselo na urejanje
.