da kje sem že videla, da bi baba hodila okoli isto k dedc
Ja no kokrkol že norim tle okol, tko kt si rekla, če so deci zmenen, pol grejo. In evo mene samo. Še dobr, da imam pridne otroke. B spi, M se mi pa tle v naročju igra.. neke srčkaste štempiljke imam in dela srčke v papir, pa striže....

Pol bo pa prišel in hotel kosilo

Če jest ne bi bla dojilja, bi pa reku dej froce merkat pa greva sama. Ko da jih že cel teden ne merkajo!! Res egoist. To mu je pa
rak dal.. me, myself and I...vedno kaj bo imel on od nečesa. Sej po eni strani mu dam prav, ampak meni so trenutno prioriteta otroci in potem ne razumem kako niso tudi njemu
Drugače ste me pa zrajcale s temi dopusti in mi2 se že nekaj časa meniva, da bi šli na dopust z avtodomom. Zdej sva ugotovila da je niska sezona pred 13 junijem, tko da bi moral it konec maja. A kera kej pozna kdo jih oddaja, al pa kako fajn idejo kam it. Mal sva študirala Dolomite, samo ni nič pametnega za kopanje, al pa Portugalsko, mogoče baltske države???Na Siciliji sva bila že, Jugoslavijo, Črno goro... smo prevozil.. Jest bi šla drugač ful v Grčijo, sam ne vem če se splača z avtodomom?? Če kera kej ve na dan z besedo!!

Jeseni pa pol s5 nekam z aviončkom.. kaka Turčija mogoče?