writing-img

RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del

clock-img

05.02.2011, 12:50

clock-img

krtekxx

pencil-img

1814

Jancci, a je tvoj mož slučajno klon tvojega oz. obratno?
Avtodom: sposoja jih kar veliko, ampak jaz nobenega ne poznam. Bom vprašala mojega...drugače pa obstaja en avtodomarski forum in tam najbrž zveš vse iz prve roke.
Meni se bi maja Dolomiti zdeli mal mrzli - še konec julija ko smo bili, ko je bila BB stara 7 mesecev, ni blo ravno neke vročine. Mogoče tam okoli Monte Carla, Nice...meni je bilo kar všeč. Ampak mi2 nisva nikoli hodila ogledovat dežele, samo skale. Korzika je zakon, mi smo zmeraj hodili 1.maja. Še bolj fajn, pa topla, je pa Sardinija.
Zdejle razmišljam ali naj grem jutri turno mal hribe okoli Pokljuke pogledat ali pa naj grem z biciklom kam. Mislim, da mi jutri že pripada ene pol dneva samo zase!
Kiara, čakamo na novice!!!

clock-img

05.02.2011, 13:25

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Krtekxx, pripada ti cel dan. Brez slabe vesti.  Se strinjam ja, do so Dolomiti mrzli, midva sva bila julija, pa je bilo ponoči mraz  pa zjutraj vse vlažno.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

05.02.2011, 13:50

clock-img

*x*y*z*

pencil-img

623

Sem pršla pogledat novičke, pa vidim da je Kiara še kar tu....

Jannci, moj dela v firmi k sposojajo avtodome, sicer je tu v N.Gorici, ma jih hodijo najemat iz cele Slovenije. Ti bom lahko dala kontakt, sej lastniki so mladi ku mi, so v bistvu naši prijatelji, ti bojo lahko dali kak fajn nasvet, bom še mojga mal vprašala, magari mi napiši v ZS kaj te zanima, jih pa ni zdej čez praznike, tko da za drugi teden ti javim št.

clock-img

05.02.2011, 13:51

clock-img

*x*y*z*

pencil-img

623

Mi smo še vedno zdravi, J je še vedno pridna, veliko smo zunaj  vsi trije, vreme je enkratno, se prav veselim da je konec zime...

clock-img

05.02.2011, 15:42

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Pa super vreme za kolesarske vzpone in spuste. 2x zapovrstjo in upam da še naslednjih 4x.

Joj, ne mi skomin delat! Ronja je čisto zbolela, 39,5 vročine! Lejla sicer malo smrka, ampak sicer je čisto zdrava, Ronja tudi smrka, drugega pa ni - samo vročina in slabo počutje, pa za trebušček pravi, da jo boli. Bruhala pa na srečo ni.

Pa smo mislili it pogledat snežne gradove, pa orhideje v prekmurje,... Grrr! No, saj bo še čas, baje... Samo zakaj sta vedno bolani, kadar je lepo vreme???user posted image

zvezdica in sonček, tudi jaz bi zelo kislo gledala, da mi sp* za cel vikend! Ajde kdaj ne rečem, vsakemu verjetno paše, samo da bi bilo pa to normalno, pa da bi kar popokal pa šel, ne glede na vse pa - no go. Kaj pa če bi oba to naredila? No, na srečo nimam takih problemov, lubi je bolj zapečkarski kot jaz, pa itak je bolj družinski človek, niti prej ga nikoli ni imelo žurat s frendi cele vikende... Gremo skupaj kam in to nam je super. Pri nas je isto kot pri sončku, skratka. Oba lahko greva, kadar nama paše, ker to ni problem, ker nama ne paše toliko, da bi bilo drugemu preveč. Pa oba spremeniva plane, če sta bolni, čeprav je res, da jih jaz hitreje - ker jima je tudi malo hujše, če mene ni kot če njega ni, sploh zvečer.

sonček, na morju lahko greste na soline, ali pa na poti tja v kako jamo ali v Lipico (čeprav je verjetno bolj fajn, ko je topleje). Sicer pa snežni gradovi na koroščem še stojijo, mi smo jih hoteli it zdaj pogledat, ker sta bili prejšnji vikend bolani, pa sta zdaj spet...

Jancci, sva to že velikokrat jemala in me je zadnjič skoraj prepričal, da dam vlogo za ločitev, ko je izjavil, da kje sem že videla, da bi baba hodila okoli isto k dedc

Uhhh, krtexx, si te kr predstavljam! ne bi bila v njegovi koži potem ko je to izjaviluser posted image

ploha, nisi čudna, valjda ne boš vabla vseh smrkavih na zabavo, če maš novorojenčico doma! normalna si, nič sekirat. Saj zdaj jim te zabave še ne pomenijo, drugo leto bo drugače;)

Pol bo pa prišel in hotel kosilo

jancci, naj ga skuha! Jaz dostikrat čakam na lubija s kosilom, zelo redko mam skuhano, ko pride, sploh če je nekje tko, jaz pa sama z malimi doma, pa da sta še kaj tečni... Zakaj bi forsirala, da smo potem vse 3 živčne, če lahko lepo počakam, pa ptoem skup narediva hitreje in sta malidve bolj zadovoljni, ker se skoz en z njima ukvarja (pred kosilom sta vedno bolj tečki).
Saj zdrava meja egoizma je dobra, brez tudi ni fajn bit, samo meje imamo tako hudičevo različne... Midva nisva preveč egoista, sva se morala prav zdresirat (drug drugemu: pa daj si privošči, no!), da sva vsaj malo ratala. Mam srečo. čeprav se spomnim, da je bilo pa tudi obdobje, par mesecev potem, ko se je Lejla rodila, ko kar ni zaštekal, da jaz še jest nimam časa, on se pa sam sebi smili, da nima cajta cel dan svojega hobija furat... no, sva se pogovarjala parkrat in enkrat mu kapne, da je res tako - da pač ena obdobja zahtevajo precej žrtev, pa da jaz več kot delam, ne morem in da res rabim kdaj off. No, potem je bilo pa super. Ker redko zajamram, tako da navadno itak ve, ad če jamram, pol res ni fajn.

kiara, držim pesti, da si svoje bitjece že spoznala!

avtodome sposojajo nekje v Rožni dolini (tudi kombije) baje najceneje v Lj. Bom vprašala brata, če vas zanima. So pa rekli, da je v Gorici ceneje, tudi popravljat jih dajejo dostikrat tja - vsaj moja sodelavka  je zelo pohvalila - očitno moža od x*y*z.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

05.02.2011, 16:21

clock-img

kiara24

pencil-img

1692

hvala vsem samo ne vem .... tole nič ne kaže da bo kaj. Bila sem zunaj in smo se nahodili, danes tako da bomo videli kaj in kako bo pol.

Me pa vse tišči pa skoz imam izcedek od rjav do malo krvav.... mi je čudno a ta čep lah tolk časa ven pada.

Pa po pravici povedano sem že naveličana čakanja in pa folk ki me dela kar živčno k skoz kliče in pošilja SMSje če je kaj novega.

V gl. ko bo bom že eni sporočila kaj imamo. od Plohe in Zvezdice pa od Jancci imam Št. Ena ali pa vse boste dobila SMSje.

Če za vikend nič ne bo me pa v ponedeljek čaka še ena amnia.

Za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2011, 20:09

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

hvala vsem samo ne vem .... tole nič ne kaže da bo kaj. Bila sem zunaj in smo se nahodili, danes tako da bomo videli kaj in kako bo pol.

Me pa vse tišči pa skoz imam izcedek od rjav do malo krvav.... mi je čudno a ta čep lah tolk časa ven pada.

Pa po pravici povedano sem že naveličana čakanja in pa folk ki me dela kar živčno k skoz kliče in pošilja SMSje če je kaj novega.

V gl. ko bo bom že eni sporočila kaj imamo. od Plohe in Zvezdice pa od Jancci imam Št. Ena ali pa vse boste dobila SMSje.

Če za vikend nič ne bo me pa v ponedeljek čaka še ena amnia.

Za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

ronja: ma ena soseda me je, da kompliciram user posted image no nima veze...ja na vsak način bi ta RD, kok so tečni. jst bom pa vseglih torto nardila (no je že skoraj končana) in jo bomo jutr mi 4 imel (sicer brez mance) pa svečke pihal in se slikal, pa darilo ji bova dala....juhu, to mi je še najbolše...user posted image

clock-img

05.02.2011, 20:11

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

jst bom pa vseglih torto nardila (no je že skoraj končana) in jo bomo jutr mi 4 imel (sicer brez mance) pa svečke pihal in se slikal, pa darilo ji bova dala....juhu, to mi je še najbolše...

prima načrt

clock-img

06.02.2011, 13:49

clock-img

ronja

pencil-img

15289

kiara, to lahko dolgo traja, nič skrbet. pri meni se je začelo (pri Ronji) v pon. zvečer, končalo pa v pet. zjutraj... Tako da... lahko traja. Pa za tretjega ti svetujem, da narediš to, kar sem jaz pri Lejli: poveš vsem datum 14 dni kasneje (ali pa vsaj 1 teden), da ti ne utrujajo skoz s tistim: "a je že kej?"

ja na vsak način bi ta RD, kok so tečni. jst bom pa vseglih torto nardila (no je že skoraj končana) in jo bomo jutr mi 4 imel (sicer brez mance) pa svečke pihal in se slikal, pa darilo ji bova dala....juhu, to mi je še najbolše...

ploha, rojstni dan ima Meta, ne pa sosedje in sorodniki, tako da oni nimajo tu kaj za govorit. Ko bo Meta večja in ji bo to pomenilo, da je točno na tapravi dan, bomo itak vse zamižale na eno oko, tudi če ne bojo čist tipitopi zdravi. Ampak pri 2 letih jim dol visi za ta praznovanja in je brezveze, da maš potem dve bolni doma naslednjih 14 dni zaradi tega. Itak so zdaj vsi bolni. Ne sekiraj se in uživajte danes!

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

06.02.2011, 17:14

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Ustvarjali smo pikapoko in se sladkali:

user posted image

user posted image

user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

06.02.2011, 17:17

clock-img

Jancci

pencil-img

1630

Ker bila je prava lunca, se rodila nam je punca. S tem Klara je postala sestrica. Dne 6.2.2011 tezka 3740 in dolga 53 in predvsem zdrava je naša Zala na svet prijokala ob 12:26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITAMO ZA PUNČKO!!!!!!!!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

clock-img

06.02.2011, 17:32

clock-img

marta82

pencil-img

5534

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Ker bila je prava lunca, se rodila nam je punca. S tem Klara je postala sestrica. Dne 6.2.2011 tezka 3740 in dolga 53 in predvsem zdrava je naša Zala na svet prijokala ob 12:26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke!user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

06.02.2011, 17:56

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Čestitke!user posted image

čestitke!

clock-img

06.02.2011, 17:57

clock-img

krtekxx

pencil-img

1814

Kiara, bravo Zalauser posted image user posted image user posted image
Marta, kako lepa tortica.
Sonček, sem šla na Kofce z biciklom. Zakon.

clock-img

06.02.2011, 18:43

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Kiara, čestite za novo detece...Zali želimo vse dobro.
Marta, čudovita torta, mojstrica si.
Kartekxx, juhej...jaz defenitivno nimam kondicije za KOfce. Vsaka čast. Mi so bili danes v Piranu, luštno zelo zelo. Razmišljava, da bi šla te dni na Slavnik...na Primorskem je res prijetno toplo.

clock-img

06.02.2011, 19:14

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Kiara ČESTITKE!!!!

Vse najlepše vsem štirimuser posted image

i belive i can fly....

clock-img

06.02.2011, 20:04

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

marta: čudovita tortica je! res si ta prava majstrca! tole je res škoda razrezat! user posted image

zvezdica: kako si? Ste zdravi? Sodelavci v redu?

Jancci: kako vam laufa?

sonček: ful dobr, ko tako uživate!

krtekxx
: svaka čast, na Kofce? omb, jst niti peš ne pridem, kaj šele s kolesom! Bravo!

tole je pa naša tortica user posted image user posted image

user posted image

clock-img

06.02.2011, 20:28

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Pa dej no...kakao lepe tortice.

super ste punceuser posted image

Mi to kar naročimo. Jast sem čist brez navdiha za torteuser posted image

i belive i can fly....

clock-img

06.02.2011, 20:48

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Pa še naša dva:)

user posted image

[url=http://www.Slikomat.com/slika/4713457.htm]user posted image [/url]

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 6.2.2011 20:49:07 >

i belive i can fly....

clock-img

06.02.2011, 20:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.02.2011, 20:58

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

še tole nelapim. Ko ga vprašaš, P koliko si star pokaže dve:) reče pa petuser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 6.2.2011 21:05:00 >

i belive i can fly....

clock-img

06.02.2011, 21:05

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

zvezdica: iiiii kaki fant je že, luštn za popi*** user posted image user posted image user posted image pa lepa torta!

clock-img

06.02.2011, 21:07

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Plohca, super lepa torta.
Zvezdica tudi vaša...pa luštna fanta imaš.

Niia...fajn izlet.

clock-img

06.02.2011, 21:10

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

user posted image

clock-img

06.02.2011, 21:11

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Mi smo šli danes iz Planice peš do Tamarja, nazaj grede pa s sankami. Je bilo res super.

super,...

Mi smo pa včeraj vse okoliške hribe pri babici obredli. Potem je patrik spal od šestih pa do 7ih naslednji danuser posted image

Hvala.... ja moja sončka sta.

i belive i can fly....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem