in itak...spet We are sorry... še dobr da sem kopirala tale roman, če ne bi
grrrr...
-------------------------------------------------------------
Evole, še enkrat jest :)
Sem ravno pojedla ajdove žgančke po koroško z mlekom in ocvirki...mjami!!! Zdej grem pa sita ko norc mal pokomentirat včerajšnji pogovor.
Izcedek iz jošk se je umiril in tud jest, ko ste mi povedale, da to ni nič čudnega. Nisem v 20-em tednu pričakovala, da sem že polna mleka Vse je enkrat prvič...tud nosečnost...
Izpadanje las...jest mislim,,da je to čist odvisno od posameznice...enim slišim, da ful odpadajo lasje po porodu, enim ratajo pa ful lepe, goste...bomo vidle v katero skupino bomo padle...
Pajcica...tud jest uporabljam Mozzilo, pa mi smejkoti delajo normalno Res čudno da tebi ne
Velika noč 2011... si nikol nisem predstavljala, da bom naslednjo veliko noč imela že svojga Komaj čakam, da pobarvamo jajčka v teranu in da jih nesemo žegnat z !!! Res dober občutek...komaj čakam!!!!!
Dojenčkov album...jest sem od sodelovke dobila album za darilo in že pridno vpisujem prve podatke Mi je pa album ful dobra stvar, ker ga imam tud jest svojga, v katerga mi je mami vpisovala prvo leto...ful rada ga primem v roke in preberem zanimivosti
Naš seznam...sem se tud jest prov nasmejala, ko sem vidla, da prevale delajo same roza dojenčice Me prov zanima, kaj se skriva v meni ŠE en teden...
pussycat---ČESTITAM za poroko Naj bo to vajin najlepši dan in potem še vsak naslednji
Tincy90... joj ko si ti mlada... ne, da je to kej slabo, samo si ne znam sebe predstavlat, da bi bla noseča ob koncu srednje šole...sem bla še čist zelena in mlečna Res kapo dol, da sta se tolk mlada odločila za naraščaj!!!
Majčica in pajcica...čestitke za dobro opravljeno MF!!!!
pajcica...blagor, da greš na potovanje..jest bi šla tud!!!! Sva z možem čista avanturista, tako da greva vedno na pot sama z ruzaki...mmmm kok se mi lušta, da bi zdejle nekam šla...
Sem glih skozi okno pogledala...zunaj je že vse belo!!!! Wiiii snegec Obožujem zimo in sneg...se vidi, da sem rojena pozimi
Uživajte!!!!