IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11
Očitno bom edina, ki bo šla na amniocintezo. ...................
Ob priliki prosim popravite še moj pregled... ambulanta 28.9. (UZ upam, da tudi kmalu)
A ta datum je za navadni pregled ali amniocintezo?

Nevem pod katero kategorijo naj napišem na seznam. Tudi nevem kdaj (v katerem tednu) se dela AC, verjetno je še prezgodaj?
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna
...(ja, saj vem da sem pozna... danes sem tešča, ker moram v Krško v laboratorij dati vse izvide čez, ki pritičejo prvemu pregledu - včeraj laboratorij ni več delal, pa še tešča bi morala biti)
Jaz nisem bila tešča, tudi opozorili me niso na to...

upam, da ne bo nič narobe z izvidi zaradi tega. No saj sem imela zjutraj, ampak sem nekaj malega jedla preden sem šla od doma, saj sem vedela, da bom 3 ure čakala na vrsto, ko sem dala kri je bilo pa že 5 ur mimo od mini zajtrka. Pila sem pa ves čas v čakalnici.
IZVIRNO SPOROČILO: LeJo
.... jaz vam s strašno bolečino v srcu sporočam, da se poslavljam od vas
.

Zelo zelo mi je hudo, ko pride do takih objav. Joooj nevem kaj naj napišem. Hudo mi je zate in tvojega, upam in držim pesti, da bo čimprej vsega hudega mimo in začneta lahko delati na novi pikici
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica
....zbudila sem se v prečudovito jutro z virozo, gnojnim grlom, polnim nosom ter nekaj vročine ........
Jst na srečo še nisem tok zbolela, sem pa prehlajena in imam natečeno levo bezgavko ... upam, da čez vikend mine.
IZVIRNO SPOROČILO: Korina*
Punce pomagajte,..jaz sem fasala vnetje,.....grozno mi je, ko samo pomislim, da bi lahko blo zaradi tega kaj narobe,...bojim se!
Kaj naj naredim,...vitagin g mi nič kaj ne pomaga ....
Žal drugega kot pojdi k G, da te sčisti z neko tekočino (oni že vejo kaj in kako) ter ti predpiše kaj na recept ne znam svetovat. Držim pesti, da vse, ki imate težave to hitro rešite in da res res to čimprej mine