Dober večer, aprilčice
Danes je minil prvi dan od zadnjih 5-6 dni, da je vsa hrana ostala v meni. V nedeljo še kuhati nisem mogla, ker me je pogled na surovo meso transportiral direktno v školjkin objem
.
Mogoče je bil razlog v izboljšanji zato, da sem bila danes celo zunaj - na pregledu v Ljubljani, pa eno knjigico za nosečke sem si kupila (sem vzela kar "Nosečnost - odgovori na vsa vaša vprašanja", ker je bila mojemu
všeč zaradi številnih slikic
, v knjižnici so vse knjige sposojene, spet bo baby-boom
) - in vse to sem počela v obilnem sončku, družbi mojega ljubija in kozarčkom svežega smoothija. Sem mu rekla, da je On zdravilo za mojo slabost in naj kar vzame bolniško za nego
Moje nove ginekologinje ravno danes ni bilo, tako da me je nadomestna sprejela. Pregleda nisva opravili (nobenega UZ, z opombo "bova čimmanj tam doli brskali" - glede na to, da sem bila prejšnji teden od peta do glave pregledana). Me je pa temeljito in prijazno vse izprašala. Glede na mojo zgodovino (ponavljajoči se pap2) in splav v 16T zaradi odtekle plodovnice) je predlagala odvzem brisa na bakterije, tako da sem se navsezadnje slekla. Malo jo je skrbelo, da se pri meni ta vnetja tako ponavljajo in preventivno predlagala še ta pregled. Do nadaljnjega še ostajam na bolniški.
Še dva podatka za seznam:
- naslednji pregled = 12.10.2010, ravno malo pred nuhalno. Komaj čakam NS, ker jo imam tudi pri dr. Strah (pa samo lepo slišim o njej tu).
- kraj: Domžale (uradno še ne, bom pa kmalu)
ajtak,
pižmovka, jaz sem v prejšnji nosečnosti tudi imela v 11T+ NS, pa se je pubc prav dobro videl na zaslonu.
sreckica, jaz bi bila izleta do Pirana vesela, tako sem sestradana "dopusta in sonca" letos. Načrtovani dopust v Egipt sva morala namreč odpovedati, ker se je dete odločilo kmalu k nama priti
Upam, da se ti viroza kmalu pozdravi!
sesil, ti si pa strašno pridna!
Jaz sem žal (zaenkrat še, upam!) ena tistih, ki mi trenutno nobena pozitivna samosporočila in trud ne pomagata, da premagam slabosti, utrujenost. Nak, kot prazna vreča sem, jaooooj.
pufika, o ti srečka, da ti ni nič slabo - to ni nič narobe. Jaz sem pri prejšnji nosečnosti doživljala slabosti od natanko 12T-14T (prej nič, pa potem nič, pa čisto normalen apetit - še boljši kot prej, ker so mi pasale res same zdrave jedi, sadje... ).