čer
ste se razpisale..
pa lepo po vrsti:
najprej Brigita; iskrene čestitke za punčki. držimo pesti, da lepo napredujeta in da boste čimprej doma
nincii dobrodošla, glede kil, nimam take višine kot ti, mi je pa prej G govorila, da se ne smem veliko zrediti, nazadnje je pa rekla o niste pridobili preveč kil. naslednjič bo pa spet komentirala, da je preveč. jaz pravim, dokler otrok lepo napreduje, ne preveč, cuker ni prisoten, je vse ok. bomo potem gledal za postavo.
ninanana, glede ikee, mislim jaz tudi še v ikeo, v roku 1 meseca, če bo le z mojo pikico vse ok, če ne bo 2m snega na ljubelu in ti lahko prinesem. samo ne me sedaj vzet za besedo. kakor pravim, upam in oba z mojim si želiva da bi šla in da nama bo čas dopuščal. sem iz Kamnika, itak mislim v KRanju rodit in bom šla še kaj v kranj, pa ti prinesem..če...
ula jaz imam take krče. ampak to samo na desni strani. do sedaj se mi je to zgodilo, da me je krč prijel med spanjem na desnem boku in sem komaj vstala iz postelje. včeraj pa me je med dajanjem posode v stroj tako zgrabilo, da sem komaj zvozila do kavča. sem hitro predihavala, se je umirlo, noga pa mravljinčasta še cel dan. je pa moja G rekla, da mi očitno otrok na živec pritiska, glavica je že dol in na desni strani. boli pa kot sam
.
pinkalonca, smo te pogrešali, sploh ker si bila tako pridna glede seznama. jaz tudi v petek nesem papirje na CSD. saj kar ne morem verjeti in jutri bo še 60 dni.. gre hitrooooo
zaljubljena luštn buši. kot bi svojega gledala. ne prevelik ne premajhen, vendar taprav, da sedaj vsi vedo, da sem noseča in ne debela :)
tasika
za uspešen pregled. v katerem tednu pa si, da si že dobila napotnico za P?
no midva sva pa končno končala z MŠ. se je kar vleklo, se je pa splačalo. pa še mesec je tako hitro minil,da res sedaj pa že odštevamo...
Lepo se imejte
< Sporočilo je popravil betricija -- 25.10.2010 19:28:06 >