Ojla punce!
Evo kavica za vse
Javljam se po kar nekaj časa; moj mali je namreč bil bolan
, tako da smo se nosntop cartali. Zdaj mu HB gre na bolje... Ampak HB brez vnetja ušes - zahvaljujoč Baby vacu, samo vročina, žnodri, kašelj...
Bom poskusila vse za nazaj prebrati in malo komentirati...
Dianatal gel: ma ne vem, po moje si ga ne bom omislila. RAje epiduralna
....
Bodyji iz L'eclerka: kaj pa vem, ko sem jaz rodila, jih niso imeli na preklop, ki so za moje pojme ful bolj praktični. Sp pa res miceni v primerjavi s tistimi iz HM. JAz sem prve tri mesece, če ne še dlje, uporabljala izključno tiste na preklop, kasneje pa sem večino bodijev kupila v c&a - kvaliteta se mui zdi super, stanejo pa menda 2,80 eur...
Libido: mi se moramo vzdržati
. Ma ni man hudo, ker nam je najpomembnejše zdravje dojenčka, se pa tudi znajdemo na druge načine
.
ManUr: uporabljala bom Pamperske, kot prvič. So se super obnesle, nič premočile, nismo imeli rdeče ritke... Smo vmes poskusili tiste od Mullerja, pa so bile ful široke za tisto malo ritko, pa ne pol toliko mehke. Potem pa nismo več eksperimentirali... Za ritko: Bebival iz lekarne (od Mariborskih lekarn) ali pa Sudocrem (se dobi tudi v DM-u), ki je tudi 1A. Za mazanje pregibov lekarniško mandljevo olje, za kopanje pa trdo milo od Mustele (pa še to samo mogoče 1x tedensko, za ritko). Pa fiziološka in alkoholč za popek. Drugega pa nič za dojenčka... Za mene: krema za bradavice lanolin multi mam, modrček za dojenje in pralne blazinice za dojenje (oboje kupljeno pri http://www.da-da.si/ po priporočilih na forumu), to pa je tudi vse od nakupov. Bom pa imela dve torbi pripravljeni, eno za mene, eno za dojenčka (z oblačili, ker kozmetike itak ne rabiš v porodnišnici).
Temperatura v stanovanju: mi imamo nekje 24-25, bom pa po kopanju sobo še dodatno segrela z ventilatorčkom....
Ninča77, čestitke Brigiti. Pa držim pesti, da bosta dvojčici kmalu v varnem maminem naročju...
zaljubljena23, zelo lep buši; dobro si se pofotkala
Se beremo...