IZVIRNO SPOROČILO: sanje2
hej, mi pa nimamo nobenih dvojčkov, trojčkov pri septemberkah, ali pač???
samo res ne
jinx - skoda k ni ratal,upam da jutri prides da kaj vec poves
bambinca - joj kok si ti boga,se malo pa bo konec
tpmc - ja pol je res bolje da sprozijo ja...sporoci kaj bodo rekl
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30
klemcy midva sma očetovstvo podpisala na socialni
ponavadi se na csd,sej v koncni fazi je tko vseen samo da je porihtan,pojdi tja k ves da to loh zrihtas
IZVIRNO SPOROČILO: benika
Ali mi lahko kera razloži kako zgledajo umetni popadki? kako dolgo približno traja, itd.. saj če ti sprožijo porod ti vrjetno pospešujejo dozo um.popadkov tako da ne traja predolgo?? ne vem.. mama pravi da jih je mela pri meni in da ni prijetno..
Ja pa dobro no Popadi so popadki, naravni ali umetni. Oboje se čuti isto, načeloma pa so umetni malce bolj boleči kot lastni popadki. Pri meni je prvič trajalo 16 ur (popadki na 2-1 minuto), drugič pa 4 ure. Ne vem, zakaj se jih tako bojite, sej niso noben bav bav.
res je,pa se tko je - sej ne dobis takoj umetnih,najprej dobis vaginalne tablete ki te naj bi zmehcale in odprle,s tem naj bi tudi tvoji popadki prisli,prvorodke loh dobijo tri tablete - v najslabsem primeru - ena prime v roku 6 ur - loh prej loh sploh ne,in ce nic ne prime pol ti pa mehur predrejo,pa babca te siri,pol pa umetne dobis - no,ni lih vedno tak vrsten res no ampak recmo da gre tko
IZVIRNO SPOROČILO: benika
Ti si obakrat rodila z um.p?
Ti samo ubogaj babico in sodeluj z njo. Ko reče potiskat, potiskaj, če reče ne, takrat ne potiskaš, čeprav te trga spodaj. One že vedo kako in kaj. Predvsem jih pa takoj opozori, naj ti čuvajo presredek!
se podpisem pod tole
blanci - si bila pa pridna danes
jaz imam vse zlikan,vse pospravljen,vse opran,dvorisce pred bajto porihtan,se vrata do konca postriham in prah pobrisem pa vse stelene povrsine tud k moja se more seveda vsega dotaknt pa sem....