Eva...vse najboljše tvoji hčerkici za RD!
Lepo praznujte danes!
mam pa eno uprašanje: ko bomo mel dojenčka in bova midve sami doma, fant pa bo hodu v službo... kakšn ste mele kej urnik?
jaz sem tud podoben karakter...rada sem v akciji,v pogovoru z ljudmi, ipd. No ponavadi smo se takrat ferbuarke dobivale z vozički, zdaj upam, da bomo to prakso nadaljevale tudi me in se bomo dobivale. Imam tudi nekaj prijateljic, ki so na porodniški. Poleg tega imam v načrtu vsa gospodinsjka dela opraviti dopoldne, ko bom sama z otrokom doma, ker popoldne, ko bo prišel starejši sin iz vrtca, bi se rada posvetila njemu, ne pa da bom mogla takrat še gospodinjit. Jaz bom jedla kosilo ločeno od moža in tik preden pride Anej iz vrtca (vsaj tako imam v planu). To prakticirava že sedaj med tednom in nama ni nobene panike - med vikendom oz. ko mož dela so seveda obroki skupni.
sicer sem pa nekaj v slabi koži. Pokasirala en prehlad. Sem si ravno skuhala 1l čaja (kr tistega za dojenje, ki ga baje piješ lahko že tik pred PDP) in grem na kavč. Možek je zunaj s sinkom - spuščata zmaja.
Sicer pa zdaj upam, da vsaj kak dan še ne rodim, ker bi si rada pocajtala ta prehlad.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 2.9.2010 16:43:50 >
(T. Pavček)