Hoj hoj
Pri nas se zvečer kar držimo rutine. Začnemo ob 7 s hranjenjem, nato sledi kopanje (ravno zaradi rutine ga kopam prav vsak dan), pižamica, dojenje, postelja + uspavanka. Ob 8 mali spi. Zvečer kar lepo zaspi. Včasih sem sicer pri njem še malo (par minut), ga božam, včasih pa sploh ni problema in zaspi sam. Čez dan pa poterbuje malo več časa. Pa sem kar sama kriva za to, ker se ne držim dovolj dobro tega, da bi vedno spal v svoji posteljici. Če se je pa takooo fino malo pocrkljati. No to moram popraviti. Sedajle že leži v svoji in mislim da bo kar zaspal, je tišina
. Ponavadi gre spat 3x na dan. Sedaj pa k težavi
. Ja, ta pa nastopi ponoči
. Sploh je bila pestra tale noč, kot da bi mali mulček vedel, da ga nameravam odvaditi od dojena
. Včasih je spal od 8, do pol 4 in nato do 7, ko sva vstala. Danes pa ob pol 1 že "lakota". Sem mu dala dudo - jok, sem ga pocrkljala v naročju - jok in nato vedno bolj grozen jok. Sploh nisem več vedela kaj naj. Kako naj mu ne dam jesti? Pa sigurno še ni bil lačen takrat. Res ne vem kak naj to speljem. Seveda sem mu potem dala jesti. In to noč je jedel 3x. S tem, da je bil ob pol 6 uro in pol buden in nekaj jokcal. Sicer se je treudil zaspati, ampak ni šlo. Ne vem kako bi bilo, če bi vzela tablete, ki sem jih včeraj dobila, za zaustavitev mleka. Potem bi vlekel, nebi dobil pa bi jokal in to je to. Enkrat bi nehal jokat. Joj, ampak meni je to grozno. Res bi ga rada sama odvadila. Te tablete imajo še tako hude stranske učinke, da me itak vse mine. Se tudi jaz priporočam za kak nasvet, kako zaključit dojenje. Čez dan bi še nekako šlo, ampak noč...ja, ima svojo moč
.
Bioresinanca...hm, jaz nimam pojma o tem. Sama sem bila pri bioenergetiku, menda zelo dobrem - ki se je učil pri Domančiču, ampak meni pač ni pomagalo. Težave kot vidite so še vedno tu. Tak da res ne znam svetovat.
< Sporočilo je popravil punsha -- 5.10.2010 13:59:40 >