vidim, da naši februarčki že vsi sestavljajo zloge...MAMAMAMA, ATATATA, TETETE... moja ima zaenkrat samo MAMA:)
tudi pri nas spanje ni ok...zbuja se velikokrat, ker spi pri meni, večinokrat ne vem kolikokrat, če bi se morala vstajat bi bila še manj vesela! očitno je obdobje zobkov, mi smo za enkrat dva "pridelali". če katera pogrunta recept, za boljše spanje naj ga sporoči, samo kakor berem imamo vse več ali manj enak problem
tudi glede uspavanja ne morem dati nobenega nasveta, ker smo na ziza varianti ali pa nošenje, aja pa voziček tudi pali:) za dudo noče niti slišati več, no saj jo je imela cela 2 meseca, očitno se jo je že naveličala
tudi ta flašo noče slišati, tako da pijemo po slamici ali iz kozarca.
ena je razlagala, da bo začela uspavati po knjigi, želim ji povedati samo to, da lahko traja prej dalj časa kot 10 dni in naj kar vztraja in vztraja, jaz sem pri naši začela z večerno rutino tam okoli 3 meseca, ma smo rabile dolgo časa, da se je navadila, najmanj en mesec. ja, rutina otročkom zelo paše, so najbolj pomirjeni in očitno tako najlažje potlej zapančajo. jaz se jo res poizkušam držati, vsaj dokler je tako majhna, nobenih večernih obiskov, piknikov itd.itd.
malo žrtve, samo vseeno se splača
je pa že pravi gangster tale moja mala punčka, gledati jo moram vsako S, ker najde vse in še več:) odpiranje omar je vsak dan na sporedu, seveda ji to preprečim in prepovem, samo potlej je užaljenost na višku, pa kaj čmo, vse pa le ne more biti dovoljeno:) najde vsako malo stvarco in jo želi pojesti, najraje pa ima na papir, išče ga po celem stanovanju in si ga z veseljem tlači v usta
glede hrane ne morem oz. smem nič jamrati, ker je vse samo odvisno od dneva:) včasih bi pojedla vse kar vidi, včasih bolj malo:) danes sem ji prvič dala jagnjetino in je jedla kot taveč:)
Punsha, v katerem vrtcu pa delaš, da mojo tam vpišem? se mi zdi, da je kar premalo tako mislečih vzgojiteljic!!!bravo