Pozdravljene dame, kako ste kaj?
Lily ČESTITkE!
Mi smo našemu
naročili sanke s stolčkom kar preko spleta pri ribnčano, tako da zdaj
pričakujemo paket. Nmeravam pa mu tudi kupit kombinezonček, ker vedno ko gremo ven na sprehod al pa na obisk od hiše do hiše, ga morm fulll slačit ker je v hiši toplo pa nazaj oblačit, in spet in spet, pa iz avta ven in noter, tako da bo bolj praktično da ima kombinezon.
Še vedno imamo probleme s hranjenjem. Ko vidi da bo moral jest GH ga kar skisa. Neki časa je vredu potem se pa loti pljuvat oz špricat da je joj
. Pol ga pa okregam da se tako ne dela in je za neki časa mir in potem spet isto. Me prav srce boli ker ga kregam.
Drugač pri nas je slab 1,5m snega, katastrofa. Danes pa pada dež in je vse ledeno, sploh iz hiše ne morš it kaj šele z avtom ,ker je prava drsalnica.
V soboto sem imela podelitev diplom, in sem fulll
. Sam smo pa imeli kar precej težav da nam je ratalo it na podelitev. Moj in tast sta šla pogledat če se bo sploh dalo it po cest in sta pristala 3m zametu, ker je tolk pihalo in spihavalo sneg da ga nista vidla. Potem je prišel na pomoč sosed s traktorjem pa je še on šel dol s kolesom čez bankino pa je moral pridit drugi soseda ga reševat, cela štala. Pol sta pa oba dva splužla cesto, pa še njihovo delo to ni, tako da sem jim res hvaležna.
Zdaj pa morm it ker se je tamali zbudil.
LP
2 mes - 4900g, 56,5 cm
3 mes - 5620g, 60cm
4 mes - 6180g, 63,5 cm
5 mes - 6500g,
6 mes - 6910g, 68,5cm
7 mes - 7530g,
8 mes - 7800g, 71 cm