IZVIRNO SPOROČILO: anju
samo zato da te prehitim tinaaleks
Koncno sem dolge hlace dala gor pa majico s kratkimi in tuniko brez cez, sam nic stumfov pa kar sandale in mi je super sveze

. Samo pritisk me dol vlece.
Vlozila sem porodnisko in otroski in sem zadovoljna, ker birokracija mi dela glavobole, ce samo pomislim nanjo.
Jaz bom mulcka za srecanje pustila doma, sicer bom morala skos za njim skakat, pa se prej bo hotel iti in se ob 11h bo zaspan, pa imam obcutek, da se bomo do takrat ravno ulaufale

. Mogoce za drugo srecanje bom videla.
tybysy po moje te tudi vreme malo heca, pa najbrz ze slabse spis.
pixieM tezo prinese tudi plodovnica, v telesu zadrzujes vec vode, imas povecano kolicino krvi in prsa pridelajo kaksno kilo. Malo si pridelala za svojo tezo. Tvoj otrok si bo vzel vse kar rabi, kvecjemu tebi bo kaj zmanjkalo, ma ce se ne pocutis svoh, ti najbrz se ne. Samo ne se po porodu spravit na kaksne diete, ker te bo mali izcuzal se z dojenjem. Jaz sem pridelala 2kg ampak imam too much zalog in jih z veseljem delim z otrockom. Kar pojem vzame otrocek, moje telo pa kuri zaloge. V prvi nosecnosti sem se zredila 5kg, po porodu izgubila kakih 6kg. Sem pa tezo ful izgubljala in skos sekirala G, ce se otrok nomalno razvija kljub temu in je bilo vedno v redu, razen zeleza niti nisem nic rabila jemat. Tako da za otrocka ne skrbi, pazi pa, da bos se zase kaj pojedla

. Pa ne pozabi, da rabis veliko kalorij tudi za dojenje, zase in malcka.
missD sta tvoja priblizno enako velika? joj ne vem kako je z zavarovalnicami in porodnisnico, samo pri normalni nosecnosti si pri G do PDPja, potem po roku pa vse preglede opravljajo v porodnisnici. mogoce pri dvojckih privzamejo 33t za normalno dolzino nosecnosti in hocejo, da si zato prej tam?
wild js sm tudi se dolzna zobarju it, samo prej sem bila noseca, potem dojenje, spet noseca, v bistvu nisem smela slikati zob in do konca dojenja itak spet odpade. Sam pa itak ni videl problemov, tako da lahko caka. Vpisi se za srecanje

.