Hej čvekoline
Ma da ga pridno tipkate
, jaz vas v obrokih spremljam
in se kar nasedim, pri pisanju pa se mi ustavi, ker ko me 3x dol vrže sem
Vidim da smo 100tko obrnile
Pozdravljene vse nove, ki ste se opogumile in se nam pridružile.
OVNICA7-drži se, kot so ti punce že rekle-tukaj smo, ne damo te in tvoja pikica je pravi borec in samosvoje bitje, ki se ne pusti ujeti v standardne meritve. Naj le veselo brca in te razveseljuje, ti pa se velikooooo pogovarjaj s svojim zakladkom, poj pesmice, pripoveduj zgodbice, božaj buščija...., samo pozitivno, skupaj bosta prebrodila to in v maju se bosta končno lahko objela!!!
COWGRIL- naredi si mičkeno distance, dovoli, da te preiščejo in dajo utemeljene razlage ne pa za lase privlečene strahove. Če je bilo do sedaj ok, ni vrag da ne bi bilo še naprej. POGUMNO
Ko smo že pri porodniških...., kako pa se tole šteje: jaz sem v 2009 in 2010 do septembra imela status študenta, zdaj pa sem zaposlena. Torej se mi od oktobra do feb-mar 2011 šteje plača, kaj pa pred oktobrom 2010? Tistih 55% plače ali nekih 281€?Ker sem si na onem linku ven računala, in če od jan do sept 2010 nič ne vtipkam, mi vzame nekih 281€ na mesec (nimam pojma od kod), če pa vpišem 55% povprečne zajamčene plače, se pa razlika seveda pozna.
Mogoče katera ve kako je s tem?
Meni pogodba poteče le nekaj dni po tem ko grem v porodniško, podaljašali je ne bodo..., torej, to nič ne spremeni, ali? Me prijavijo na zavod, jaz pa med tem normalno dobivam porodniško do konca, potem pa sem itak zabeležena kot brezposelna oseba, ali?
Ajoj, sem naklofala...., če mi tole zdaj rr skozi spusti...