Ne, naredi se lahko že okoli 22. tedna. Sem ravno zadnjič nekje prebrala in sem se šla pol takoj gledat, če mi že kaj nastaja. Pa mi ne...ampak tudi v prvi nosečnosti sem šele po porodu opazila, da sem sploh imela to črto

.
No, pa še vraže na tole črto...če poteka do popka, je fantek, če pa čez popek pa punčka
Jaz sem jo res imela samo do popka in sem res rodila fantka.
No, pa še en čar nosečnosti...meni se popek obrača navzven. Prvič se mi je samo na pol obrnil, zdej se bo pa zgleda cel.
Dlake mi pa v tej nosečnosti počasneje rastejo

. Jaz bi sicer rajši, da sploh ne zrastejo

, ampak že to je dobro. Ko depiliram noge, imam kar cel mesec potem mir. V prvi nosečnosti je bilo ravno obratno.
Zdej pa morem še malo pojamrat. Že od včeraj zvečer mi je slabo. Sploh ne vem, od česa bi to bilo. Ponoči me je malo minilo, zdej dopoldan pa spet. Večerje sploh nisem mogla včeraj jest, danes mi pa tudi nič kaj ne paše. Pa včeraj sem tako težko dihala, me je kar stiskalo.
Pa spet me boliiii

v križi. No, v bistvu me boli ene 2 cm levo od križa, bolečina pa poteka še malo bolj dol proti zadnjici. Ko se kaj priklonim, se komaj zrvanam nazaj

Pa ko stopim na eno nogo (pri oblačenju), me tako zareže, da moram prav paziti, da ne padem.

Oziroma se zdej kar sede oblačim.
A mi katera lahko kaj svetuje?
Lepo bodite!