Dobro jutro,
takole kavica
ali čaj
za prijetnejši začetek dneva.
Preživeli vikend. Nisem se ravno spočila, je pa bolečina zadaj malo popustila.
Potrebna sem enega dobrega spanca, pa še nič ni vedet, kdaj bi si ga lahko privoščila. Tako je, če imaš enega živahnega enoletnika doma.
Če ne prej, bom dneve porodniške pred porodom vse prespala.
Tudi mene boli sramna ("nesramna"!
) kost, ampak to spada k nosečnosti. To me ne skrbi. Bolj me skrbi pritisk navzdol in zatečenost tam spodaj...ima katera kaj podobnega? Bi se morala posvetovati z G?
Ah, saj samo še jamram, bolj da se lotim komentarjev, mislim, da ne bodo tako "jamrasti"
.
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b
najkica - na urinu? hm, sicer možno, ampak dam vsakič urin, ko sem tam, pa ni nikoli bilo nič narobe, pa bom vseen pila sladko vodo. prvič slišim. pri nas mamo skor vse navaden (kratek) test, če pa kaj pokaže, greš pa na tadolgega, in če ti tam pokaže, ima šele dieto in ukrepe...
ma saj je res ogabna tista sladka voda, ampak raje jo pijem za brez veze, kot da mi je ne bi dala, pa bi se na konc izkazalo, da imam sladkorno...
A moraš biti tešča? Meni je rekla, da moram biti. Sej imam zelo zgodaj pregled, tako da ne bo panike. Samo prvič pa nisem rabla bit

So malo poostrili tole testiranje, ali kaj?
Lasje Jaz sem tudi opazila, da se mi manj mastijo.

Sicer si jih še vseeno pogosto perem, ker mi frizura ne drži tako dolgo

. Sej potem, ko mi ne bo treba več v službo, si bom kar spela lase in bo super. Da si vsaj malo odpočijem od tega pranja in sušenja las.
voziček za dva otroka Jaz sicer nimam še namena kaj kupovat v tej smeri. Itak vozička ne bi kupila, bi potem rajši tisto poličko, ki se montira zadaj in se starejši otrok pelje stoje. Bomo pa to kasneje, če se bo pokazala potreba. Prva dva meseca verjetno ne bom šla sama z obema na srehod. Bo kar lepo šel tudi možek zraven
nakupi Spet sem gledala neke kompletke za iz porodnišnice, pa se nisem za nobenega odločila. Ma sem res hecna
Luskica Drugače pa bom kupila št. 56. Se mi zdi škoda kupovati manjše, ker potem bi imel to res samo za iz P, je pa že boljše, da še kdaj obleče ta kompletek. Tudi če mu malo preveliko zgleda, mu je pa vsaj komot.
RAKICA2007 Ja, koliko je bila pa velika tvoja, ko se je rodila? A je bila kaj prej rojena?
No, sej ne rečem, sej se lahko zgodi, da je tudi 56 prevelika, ampak potem se to da rešit. Če je pa premajhno, rabiš pa potem vse račune, da lahko cotke zamenjaš.
No, na koncu koncev se da vse rešit, ne?
Zdej grem pa pod tuš, glavo oprat (spet!) in počasi v službo. Joj, koliko časa še???? Jaz bi že bila doma
Lep dan!
< Sporočilo je popravil Klaraklara30 -- 31.1.2011 8:11:16 >