IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007
cunjce: uuuuuf čisto preveč smo jih imeli in zato bomo sedaj resnično kupovali po potrebi... če bomo kakšne dobili, bomo zelooo veseli, hmmm ja - se že preveč hvalim, kaj pa če bo fant potlej sem na začetku in mi tiste polne 4 škatle nič kaj prav ne pridejo kaj bo, bomo izvedeli čez 3 tedne... aaaaa čisto predolgo, bom kmalu spet nestrpna
sling: za nekatere nepogrešljiv; tako, da jaz pravim vsaka po svoje... mi ga nismo uporabljali in ga verjetno tudi v drugo ne bomo / ne bom pa rekla nikoli - ker saj veste potem... zarečenega kruha
ja, s cotkami smo na istem...

če bo punca, jih imam preveč, tud če nič ne dobim, če bo pa fant, pa imam samo za prva 2 meseca nekje
bomo pa kej "taušal"
slinga jaz nisem imela niti ne pogrešala, saj je tamala od začetka uživala v vozičku, za parkrat smo imeli pa kengurujčka. ampak dejstvo je, da sem ga uporabljala samo če je deževalo, da smo šle z dežnikom na sprehod. po suhem pa seveda voziček. po stanovanju pa se ni preveč nosila, je bila zelooo pridna...
sicer je revčka kdaj postokala, pa je poredna mami ni pustila babicam hitr dvignt, sam je pa ugotovila, da ne trzamo na vsah njen a...

. ok, jokat je res nisem pustila, nikol, sam če se je pa sam oglasila... pustit otroka... joj, sem bila žleht

ko

- sam drugač bi jo lahk pa res sam po rokah mela in niti kuhat ne bi mogla...
aja, navadna banjica je zakon, ja. tud potem, ko otrok že sam sedi... se tako lepo zaigra lahko
babuška84 - dobrodošla. če boš poslala kaj več podatkov, te bodo naše najbolj pridne punce dodale na seznamček. namreč lovimo številko 100 (nosečnic)
coris - boga. pa daj vzemi kak lekadol. to baje občasno lahko vzamemo, pa tud s tem, ko ti trpiš, to čuti tudi tvoja pikica. upam, da bo kmalu bolje
borovnica - ja, ta previlajna je luštna, sam midva sva eno nizko omaro že imela, na katero sva mislila dat podlogo, potem pa smo ugotovili, da na začetku nam najbolj prav pride v kopalnici, saj je blizu voda
rakica - full dobr za tvojo mami in da ti lahko takole pomaga. jaz imam kar nekaj hlač, pa... se mi zdi, da nonstop v enem in istem hodim v službo... mah, trenirka pa absolutno odpade za v službo...
aja, pa dobro jutro, čveke moje.
sem dala danes na mail sliko zibke, ker mi je včeraj telefon... umru

od lakote... (hm, ima tudi on nosečniške znake???

)