IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki
vesna_b ne omenji mi teh staukou k mi grejo kocine pokonc mam tako doma (taščo) in bi ji vrat zavila če bi lahko čeprou smo se zmenil mi na hit pa zdej neki ne upa čeprou učas še proba sam jih hit povem kaka je situacija
seznam mogoče še kak nastavek za dojenje tiste ki imate ploske bradavice ker jst sm jih mela in sva jih definitivno potrebovala prve 14 dni pa za mazat sm mela pa rešilkota ne lanolin mi je biu preveč gost in težko za mazat
fluf lej če vaju zanima uprašita kaj njo briga kaj bota vidva delala in kako to ni njen problem deli kar ti paše ker čene boš hitro dobila še dodatno mamico od otročka ki bo pametna za 3
sm pa učeri dobila po pošti malo čudno ampak ok podaljšano pogodbo za 3 mesece jeeeej tko da sem na komju zdej pa da to mine pol bo treba pa še na šiht povedat
mah bomo že
prvi stavek - ko da bi napisala jaz
tašča... sam je videla, da se ne dam, in sedaj poredko še proba, bomo videli, kaj bo, ko se tole moje dete rodi...
nastavkov sicer nisem rabila, za mazat prsi pa sem mela aventovo kremo za prsi in je bila zakon, jo bom sedaj tudi kupila
fluf - tole drži kot pribito... verjemi... tudi jaz sem sprva bila zelo "poslušna in pridna", pa je kmalu mislila, da me lahko totalno obrača po svoje. ko je bilo enkrat ne, je bilo hudo, ampak ko je bilo drugič, tretjič... je videla, da mislim resno, tako da je stanje mal boljš... na začetku pa nisem znala otroka ne držat, ne fotrat, ne oblačit, ne previjat, ne na sprehod peljat... no, za spol sva pa takoj povedala, da ne bova vprašala, tako da ne morejo zvedt...
pa ona je dajala otroke na sonce (brez kape, seveda) - ja, 35 let nazaj, ne pa sedaj, ko naj bi otroka namazal s kremo za sončenje še če se igra na vrtu... sonce je drugačno... razmere so drugačne... jaz pa sem gledala, da na glavico ni nikoli direkt sonce sijalo, saj poznam fanta, ki je zaradi tega dobil meningitis. tako so rekli zdravniki, ampa moja tašča pravi, da to ni mogoče... ima pa fant malo posledic oz se težje uči...
ninasiki - super za pogodbo