ma glej, na okolico se jaz ravno ne bi ozirala oz je že toliko nenavadnih imen, da bi sicer vaju kdo vprašal, kje sta ime našla, kaj več pa po moje ne bi bilo od reakcij...
mah ne vem... imena... prvič nama je bolj šlo od rok...
ej, sem dala včeraj mojmu pomembno nalogo... jaz sem svoji mami kar povedala, kaj bi tamala mela (za miklavža bo), sem pa rekla mojmu, naj tudi svoji mami omeni, če še ni nič kupila, da si tamala blazno želi ene igrače (pri njej bo božiček). je bil zadnjič jok s solzami v trgovini skor, sam vsega ne more vsakič dobit, ker potem bom kmalu kapitulirala... je v BC v akciji, blagajna, za 13€ - oz naj da, kolikor hoče, ostalo dodamo midva, pa naj ima nekaj, kar si želi. sem nesramna?
ma ker mamo ogromno igrač, ki jih niti povoha ne... pa so nove...
pri nas so aktualne knjige (jih imamo malo morje), kuhinja, dojenčki (z vso opremo seveda), tabla piši - briši in pa sestavljanka (lesena tabla, kamor daje like na pravo mesto - me šiša
tamala)
no, in sedaj si je zaželela vlak in blagajno...
no, da še mal pohvalim taščo
včeraj je tudi za nas kuhala kosilo, in ker ne maram repe, je zarad mene skuhala poleg krvavic zelje.
saj pravim, punce. povejte, da boste delale po svoje. saj bo zamera. nekaj časa. potem pa se začnejo tud tašče mal nazaj vlečt. no, edin to ne more prebolet, da sem debela
joj, men se pa kar še fučka...
no, in sedaj se moram tud jaz mal nazaj vlečt. sicer priznam, da je večkrat težko, še vedno, ker marsikaj še vedno boli, sam če se bomo obe potrudile, ne bomo več tak zmaj od tašče in zmaj od tamlade
no, sedaj je tamala pogruntala, da tale NJEN dojenček, ki ga imam jaz v trebuhu, bo spal v zibki, NJEN dojenček iz njenega trebuščka bo spal pa pri njej. pa tašča pravi - ne, ti nimaš dojenčka. tamala pa - ja mam, mejhenga. pa tašča spet - nimaš ti, mami ma. ti ga še ne boš mela
pa se jaz oglasim - pa puste jo no. ma dojenčka. pa naj ga ma, sam da bo lažje sprejela. ko da je kaj takega... no, je odnehala tašča, tamala ji je pa še enkrat povedala, da ima tudi ona dojenčka, in mami
ej, punce, danes sem pa tako slabo spala... od dveh do pol petih sem na uro gledala, zjutraj sem pa zaspala in sem v službo namesto ob sedmih prišla ob osmih... groza...
še zdaj sem ko mesečnik...
< Sporočilo je popravil vesna_b -- 1.12.2010 10:09:37 >