IZVIRNO SPOROČILO: ječi12
http://www.sudocrem.com/slo/120.php
evo o kremi...pa piše da ma notr
benzil alkohol, blag lokalni anestetik, ki deluje tako, da blaži bolečino in draženje vnete kože. Poleg tega deluje tudi dezinfekcijsko, kar pomeni, da preprečuje pojav bakterijskih infekcij.
tko da to pol ni lih ok če namažeš 6x na dan eno leto? vsaj js tko mislim....
to se pa popolnoma strinjam s tabo... Jaz suddocream nisem uporabljala iz preprostega razloga: sovražim kreme, ki je ne morem z lahkoto spravit dol iz kože in vse te zinkove kreme grejo dol hudičevo težko.. Eni prisegajo na praško pasto, jez ne... Načeloma sem pri Petru uporabljala 3 kreme: navadno hladilno mazilo iz lekarne, Ribodermin in Bepanthen mazilo. Ko je dobil zelo rdečo rito (bilo je po antibiotikih pa sem mazilu dodala canesten in je bilo v 3 dneh dobro).. Zdaj pa sem v službi dobila hladilno mazilo z ribjim oljem, teko da ne bom mela niti Ribodermina....
Popek sem jaz čistila z alkoholom, tako mi je bilo naročeno in sem to počela.. Še vedno imam isti alkohol doma :) Je pa res da je Peter imel "debel" popek in je dolgo trajalo, da je odpadel, pa še bolj dolgo, da je bil suh. Ko je bil suh sem čistila naprej z fiziološko...
Magnezij.. kot je napisala Renesme je pred kratkim komentiral tudi Pušenjak.. .On ne vidi razloga, da ga nehaš jemati, ker še nobeni ni preprečil popadkov... Večina ginekologov pa svetuje prenehanje tam okoli porodnega termina, torej okoli 37. tedna....
Jaz sem bila pa zvečer z mojima fantoma v Lj na tortici v zvezdi .. mmm je pasala, samo očitno nisem še v formi, ker mi je že ves večer slabo
Nočko! Lepo spite in pobožajte trebuščke!