IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Jaz sem že na +20 kg, pa pri Lani sem bila tud. Rodila sem brez problemov, shujšala pa v 5 mesecih. Samo pri porodu je šlo 7 kg dol, v naslednjih 3 tednih še 3 kg in v naslednjih 3 mesecih še 3 kg. Potem je bilo meni to prepočasi in sem začela jest po Montignacu: v manj kot 2 mesecih sem zgubila še 7 kg, zraven pa ves čas polno in kvalitetno dojila.
Na tega se bom tudi jaz obrnila - ponovno.
Prsna črpalka - ste me kar prepričale in vzamem za začetek eno rabljeno
. Se da prekuhati tole Aventovo ročno? Sicer sem našla eno, ki naj bi bila uporabljena samo 2x, ampak vseeno, ziher je ziher. Ali pa v pomivalnega se lahko da? Potem bom kar nesla en štuk višje k bratu. Mi nimamo pomivalnega, pa me zanima, če je to v bistvu "dovolj" prekuhano. Ne vem na kakšni temperaturi se to kaj pere.
Kapesanta, tudi jaz sem šparala oblačila za takrat, ko shujšam. In to par let. Par mesecev nazaj pa sem 3/4 stvari vrgla vstran. Enostavno sem zasedla pol omar v dnevni sobi, tokrat pa zelo zavestno metala direkt v vreče in v koš.

Pa če grem zdaj pogledat, bo ziher še kaj, kar bi lahko mirne volje romalo v koš.
Jaz mam rok na začetku meseca, a me
zgaga muči samo občasno. Tako, da moram potrkati. To ponavadi kar pretrpim, če je pri roki Donat, ga spijem kak požirek, drugače pa po Rupurutu še nisem posegla.
Kar pa se tiče pripravljenosti stvari za otroka... Ja, imam vse, KAR JE BILO NA SEZNAMU, še kapico sem včeraj kupila, čeprav ko grem v trgovino, mam občutek, da bi rabila še to, pa tisto... In ni konca, ampak se držim seznama. Rabim še modrc (še kar odlašam

), ga kupim jutri, pa najbrž pižamo. Sem si pa kupila tudi trenirko za domov iz P, čeprav sem mislila, da bom šla v istih oblačilih kot pridem.
Strah pred porodom - ja, zadnje dni ga imam kar. Tisto, ko ne veš kaj pričakovati. Najbolj me je strah, da bom rodila sama, ker je moj čez teden zaradi službe na vseh koncih SLO. Se tolažim z besedami v MŠ, da se prvorodke počasi odpiramo (česar pa spet ne bi rada

). Razmišljam pa vsak dan, a naj se obrijem ali še počakam malo.
Cepljenje proti sezonski gripi - jaz se nisem nikoli, ampak vsako leto poberem gor kaj od sestrice ali pa se sama prehladim. Pa sem prej slišala reklamo, da so začeli z cepljenjem. Kakšen nasvet, se sploh lahko v nosečnosti ali med dojenjem (ker je 2x, lahko bi rodila vmes

)? Se je katera cepila ali se vam to zdi lari fari? Bom v petek še povprašala G.
Majabar, držim pesti, da zdržita do prihoda tvojega. Bosta, boš videla. Pa saj si ti imela v začetku en drug PDP, ne?