Prav lep dan želim vsem,
Kaj jaz to berem - Čestitke emma
Pa obilo cartanja.
vatiranci - Jaz sem jih kupila v Tosamini trgovinici, se pa naj bi to uporabljalo namesto vložkov prve dni, ko je krvavitev res močna. To naj bi ti dali gor tudi ko greš iz porodne. http://www.tosama.si/index.php?pid=59&id=75&cmd=lst&t=item . Mislim da je Ljubljana to priporočala, jaz sem kupila dva paketa po 5 kom, če se bo obneslo, bo pač moj dokupil. So pa sterilni.
Angelcare - Jaz ga bom imela, ga dobim za darilo sedaj, drugače bi ga tudi vseeno kupila. Sem se pa odločila zanj zato, ker vem da bom bolj mirno spala na začetku, varuško pa bi midva v vsakem primeru kupovala, tako da jaz na to gledam kot na malo dražjo varuško. Jaz sama sebe poznam in si kar predstavljam kako bi skoz preverjala če diha, tako pa mislim da bom bolje spala. Če se bo obneslo ali ne pa ne vem, poročam potem.
črpalka za prsi - Jaz je v naprej ne bom kupovala, če bo potreba jo bo šel moj kupit, sva pa rekla da bova kupila električno če jo bova rabila. Za električno sva dobila priporočilo od večih parov, ker vsi pravijo da ti roka prej odpade predno to načrpaš
, če je to res ne vem, ampak nama je dalo misliti, da bova verjetno upoštevala nasvet in kupila električno če bo potreba. Pač sva rada bolj na komot
. Ker pa so te kar drage, je ne mislim kupovati na rezervo.
obroč - jaz sem kupila v BC ta otroški za napihnit in sem dala zanj 1 EUR, tako da je že v kovčku. Mislim da bo kar vredu za v P če bo potreba. Če ga ne bom rabila pa toliko boljše. Pa še roza je
, moja najljubša barva.
odtekanje vode - pojma nimam, si predstavljam da pač porajtaš če ti skoz nekaj curlja po nogah
.
Sterilizacija, prekuhavanje - No jaz se danes spravljam prekuhavat dudice, nastavke, flaško,... Upam da kaj ne stopim, bom kar mešala z kuhalnico
. Sterilizatorja ne mislim kupovati, razen v primeru da ne bo steklo dojenje in bomo na flaškah potem ga kupim, ker ne bom vsak dan parkrat kuhala stvari.
Evo, midva greva danes malo pogledat za kompletek iz P, to je še edina zadeva ki mi manjka. No pa vzmetnica ampak ta je že naročena in pride ta teden. Pa še do BC skočim, sem vidla da imajo blazinice za dojenje v akciji, grem malo na zalogo kupit, ker so res poceni.
Potem pa ob 20h ne morete verjet, pride pomoč da se prenese komoda in postavi posteljica. Mislim da je moj
dojel da se bliža, ker se je včeraj tok prestrašil ker je mislil da že greva rodit
. Namreč pokliče mene zjutraj tašča, če sva doma da pride na obisk. Ker pa sem jaz spala v dnevni je bil kavč itak v razsulu in je bilo treba začasno posteljo pospravt, tako da pridem v spalnico in mojga vržem pokonc da bo pospravil, on pa ker je še spal je mislil da greva rodit
. No se je tok prestrašil, da je pomoje res dojel, da gre počasi zares. Danes že pripravlja vse na prihod bebike, kar ima on za uredit
. Tako da nasvet, če še od katere najdražji prelaga in prelaga, malo lažne panike da bo mislil da se gre zares, pa se bo začelo premikat
.
Tako da bo današnji dan res produktiven.