IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_
Danes pa grem mal na šiht pogledat, mi je že dolgcajt po njem, pa jih grem mal pozdravt, pa še kej narest
.
Skrajni čas, da greš rodit

.
Otrok in pes: mi imamo labradorko doma, ki je bila pri hiši že pred Lano. Bila je moja ljubica, skupaj sva hodili v pasjo šolo, celo nosečnost po doooolgih sprehodih itd. Ko sem iz P prinesla Lano, sem na dvorišču najprej dala lupinco na tla in dovolila, da jo Laika povoha in poliže (kaj češ

). Z mano je ogromno prevozičkala in prehodila. Žal pa se je z začetkom službe začel reality show. Služba, opravki, otrok..., in nobenega časa več zase za kakšno telovadbo ipd. Pasji sprehodi so ratali nujno in predvsem kratko zlo. K sreči sestra živi v zg. nadstropju, starši pa v hiši zraven, tako da si psa menjamo. Pes je itak od vseh, da ne bo katera mislila, da je moj in da se ga zdaj hočem losat. Tud slučajno ne, edin lažje je, če ga imaš cel teden, za njega lepo poskrbiš, potem pa 2 tedna mir, ker se še mal porazdeli. Imamo pa skupno dvorišče in pes je že od prej bil navajen spat, živet in jest po vseh treh stanovanjih. Tako, da za njo tudi ni to nikakršno mučenje.
Če zaključim, ko Laike ne bo več, jaz nočem več imeti psa, dokler otroci ne bojo sposobni za njega skrbet. Ampak to pomeni redno, min. 3x na dan, morda 10 let ali več. Trenutno z malimi otroci in službo je to res težko. Čeprav, veselja je pa tudi ogromno in to nam vsem odtehta

.
Novembrska, kako je lušna Hana! Me veseli, da ste se že mal navadili in da vam gre

.