Dobro jutro in čestitke vsem za nove babye!!!
Tudi jst bom danes verjetno postala teta punčki, sicer je mami imela rok šele 20.11., pa bo očitno mala mal pohitela.
No, tudi jst sem še vedno feelinga, da bo naš mali prišel prej, pač nek notranji instinkt.
Sonček tud jst baje smrčim in to oreng
, no sej včas tudi sama sebe slišim in zbudim, sam to je očitn od nosečnosti, ker prej tega nisem počela. In potem vse te poze, da se naštimam, da fajn spim, pol pa rata žaganje drv. No, nas vsaj to zimo ne bo zeblo
, kar sem tudi fenomen. Ponavadi imam ledene noge, zebe me, zdaj pa spim v majčki in gatah, pa še vroč mi je, pa doma nč zoknov obutih, pa okne full odprte.
No, danes gremo še v Mullerja po zadnje drobne malenkosti, potem pa sem v nizkem štartu...moj me že vsak dan sprašuje kdaj gremo rodit
, pa malega, kdaj misli pokukat ven. No, sej tam nekje v drugem tednu, lahko v sredo, ko imam CTG rečejo, da imam popadke in da me pregledajo, pa rečejo, da kar naj ostanem...ja bi blo fino. Al pa, če še dam akupunkturo čez, pa da bo lažje...ja seveda, kar izmišljevala si bom...se bo že sam odločil....sam po roku si pa res ne želim, ker bo vsak dan fuuuuuuuul dolg.
Nč bejbe, danes ste dobro začele z javljanjem, imam feeling da še bo kaj, glede na luno.
Uživajte v sončku.