Renesme, Aleunam, bik, Melcy.......ČESTITKE VSEM za male štruce
! Kako lepo je to prebrat!
Škorpijonček, mal sončka v Lj. lahko pošlješ, je zamorjeno kot vedno v tej kotlini. Tud če se pokaže, se šele ob 12ih ali 13ih. No, dons ni še nič. Pa čestitke, da si teta postala
. Je to od tvojega sestra ali tvoja sestra? Tud moja sestra je drugač noseča, pričakuje v začetku aprila
.
Aha, pa še to sem ti hotla povedat (mislim, da si ti sprašvala), da tud mene v dimljah na momente tako zabolik oz omrtviči, da mi hočejo kar noge odpovedat. Se mi dogaja že ene 3 tedne. K sreči samo enih 2x na dan.
Meni pa tamali z glavo tako vrta po medenici, sploh zvečer v postelji, kot bi me nekdo z nožem štihal. Kar skačem in trzam od ostrih bolečin. In to se je začel dogajat v torek zvečer, v sredo mi je pa G rekel, da ima glavo že čisto v kanalu. Uf, pri Lani me je 2x na dan zarezalo, tale mi pa res daje vetra. Prav težko prenašam, tako močno je. In ko se pridruži še zgaga
...
Moj se pa že vrača iz Italije, sem mislila, da ga cel dan ne bo. Super, če me slučajno kaj zvije. Sicer nič ne kaže.
November2010, jaz pa mislim, da se pri tebi res začenja in da boš že najkasneje ponoči cartala
.