Evo mene, direkt od masaže presredka
. Pol dneva me ni, pa načvekate za dve strani, pa spet imamo novo punčko. Čestitke mamici za Ajšo! Danes očitno luna dela svoje, jst se pa tud ne bi branila, če bi naslednja pri meni imela kaj prstov vmes.
Tako, danes nabavili še banjico, flaške, par igračk in ostalih malenkosti, jutri bi bil pa že čas da torbo spakiram, da ne bom res sam z materinsko šla od doma, pa bo pol moj moral nabirat stvari.
Teta sem danes postala po moževi strani, drgače sem pa po bratovi strani letos aprila že tretjič teta. In jutri gremo gledat malo dojenčico. Če me kaj štihne, ostanem kar notri
. Ja, malega bomo polupčkali od spredi, zadi, na rito, na nogice...komaj čakamo.
Drgač pa meni danes mali tko nabija, pa vedno nižje čutim gibe, včasih so bli direkt pod rebram, sedaj pa so v liniji popka in to prav tisti oreng, ko se dotakneš in čutiš res prav bulo. In seveda, ko se ga dotakneš, frajer hitro umakne.
No in še ena stvar, ki sem j ougotovila v nosečnosti, meni se je nardila linea negra. In pred leti sem bila operirana zaradi žolčnih kamnov...in šele sedaj vidim kako šalabajzersko so mi to porihtali. Črta spodaj od popka je druge linije, kot ona, ki gre višje od popka...jao, prav smešno zgleda, še dobro, da potem to izgine.
Tak, zdaj pa pride moj v pojstlo, pa greva gledat True Blood....SPOOKY!!!