Meni vsi govorijo, da bom prej rodila. Ampak jaz se ne dam

. Bom pa vseeno začela gnezdit v naslednjih dneh, ker me "daje" kot bi rekel moj
Včeraj sem slabo voljo pregnala s čiščenjem, zvečer pa sva šla k mojemu bratu in njegovi punci gledat film s potovanja po Tajski. Ne vem, če sem kdaj napisala. Med tem potovanjem je bil par dni v bolnici, ker je zbolel za gripo. Sumili so tudi prašičjo. In ko je vprašal, če je možno, da jo "prinese" v SLO, so mu rekli, da to itak v 10 dneh izvodeni... Pri nas je bila pa taka panika pozimi
Danes sva šla pa v šoping, od kozmetike nisem kupila nič, ker se nama ni dalo tisto po LeClercu iskat. Sem pa kupila pižamico, pleničke in še kar nekaj stvari, tako, da sedaj lahko rečem, da imam vse od oblekic, ipd... Manjka samo še kozmetika in potrebščine zame za v porodnišnico, po to bom šla pa v DM, v sredo po pregledu... Tako, da ni panike. In glavno - nabavila sem Sensitiv Persil (tamalo pakungo, da vidimo kako se obnese) in lahko začnem prat, jeeeeej
Bombažne pleničke iz Hoferja, imajo jih na Rudniku, cel kup in veliko vzorcev.... Za tiste, ki jih še mislite nabavit. Jaz jih nisem, ker bo 13 komadov dovolj. Sem pa nabavila tiste za enkratno uporabo My Love.
Potem pa sva šla seveda pogledat 3 tedne starega dojenčka, jeeej, kako je majhen

. Sem ga držala v naročju, rokovanja nisem vadila

, bom rajši na moji mali Phelps
Bodite v cvetju, grem pečt muffine, ker dobimo obiske
< Sporočilo je popravil phelps -- 25.9.2010 16:49:08 >