Čer!
Ja, ravnokar sem v tem obdobju. Počutim se, kot da mi voda teče v grlo, pa saj mi tudi dejansko. Do roka mam še en mesec in pet dni, to bo minilo kot bi mignil. Bom morala narediti konkreten načrt, napisati seznam kaj vse še potrebujem, kaj je treba narediti, potem pa bova z bodočim očkom res morala postoriti in pokupiti še zadnje zadeve.
Škorpijonček, v C&A imajo dvojne majčke po 3,90€... To pomeni, da sta za ta denar dve majčki ali videz dveh majčk?

Sicer pa tudi meni ni od morfologije delala UZja in tako tudi jaz ne vem mer

. Imam pa v torek pregled in UZ, torej bomo takrat videli. Da pa ljudje težko ocenijo koliko smo noseče, sem ugotovila že davno. Eni kar "nabijajo" svoje, od tega, da me je veliko, do tega, da se mi ne pozna glede na 8 mesecev. Priznam, da tudi jaz težko ocenim pri drugih nosečkah.
Zori, saj res, vidva gresta večkrat v Ikejo, ker nakupujeta za stanovanje. No, v takem primeru bi se najbrž tudi jaz odpovedala, saj ni tako zanimivo, sploh ko večino zadevic že pokupiš. Za sosede pa se ne sekiraj. Eni res ne razumejo življenja v bloku.
Bucka13, prav, da si se olajšala. Upam, da se tudi z

nekako zmenita.
Malajka, samo

.
Valentina85, pri tvojem očetu pa še je upanje... Saj veš, ko bo

zunaj, ko bo nekaj za "prijet", bo lahko vse drugače. Upam.
Novemberska, po tem, ko si mu "zatežila" za posteljico (včeraj sem omenila tudi jaz, ampak brez prepirovn

), se bo spravil k delu. Samo, da par dni mine, da bo po njegovo in ne po tvoje, da bi naredil to takoj.
Bejo, tudi meni so danes odreveneli prsti, ful neprijeten občutek. Nasploh mam zadnjih nekaj dni zatekle zjutraj.
Emma83, s sušenjem mamo mi iste probleme. S tem, da sušilca imamo, pa je pokvarjen grelec.

Jaz sem se precej navadila nanj.
Zdaj pa gledam film Klik, ful dober. Mislim, da sva ga pred leti gledala v kinu. Zraven pa kozarec mleka in kruh z nutelo. Ni ravno zdravo, pa še večer je, a naj mi bo.